Buna, eu te-as sfatui, sa eviti lupta cu pumnul, caci iese razbunare, si nu este bine deloc. Lasa ca destinul o sa-ti faca dreptate cu timpul ai sa vezi.
Hei hei calm...nu te prosti.Ai auzit de indiferenta? Te pui la mintea unora care te injura? Te enerveaza asta? Cand cineva din familie sau un prieten bun iti spune ceva rau atunci consuma-te si ia atitudine facand tu ceva pentru tine.Dar pentru niste ratati nu merita sa te consumi.Indiferenta si ignoranta sunt solutiile, o sa vezi te injura o data nu-i bagi in seama ba din contra le arati ca nu-ti pasa deloc, a doua oara la fel si intr-un final se vor lipsi.
"Nu te pune azi cu prostul,
C-are mintea odihnită.
Ştie să îţi strice rostul,
Să-ţi facă rău, într-o clipită."
La fel sunt si eu. Toata adolescenta am fost ma solid si toti se luau de mine deoarece le era ciuda pe faptul ca eu imi petreceam tot timpul studiind muzica si ca la spectacole reuseam rezultate destul de bune. Odata m-am enervat foarte tare si din doua lovituri l-am daramat pe cel mai masiv dintre e i si i-am amenintat si pe ceilalti. De atunci nu am mai avut probleme. Dar totusi nu iti sugerezi sa il bati la fel cum am facut eu, ci doar sa il sperii, sa ii arati ca esti mai puternic decat el si ca nu te temi.
Mai bine il lasi sa te injure si ii in juri si tu pe ei la fel, eu cred ca cel mai bine este sa le dai replica (sa le inchizi gura) fara sa te ranesti sau sa ramai cu sechele ca intr-o bataie se pot intampla multe.
Eu sigur nu voi ramane, dar el da.
Dar cat sa tot fiu indiferent sunt indiferent de la inceputul clasei a 9. Si m-am saturat sa imi jigneasca familia
Mumoasa_8985 întreabă: