Frumoasa povestea ta. Pai hai sa spunem ca tu deja suferi, pentru ca si tu simti ceva pentru el, chiar daca nu iti dai seama cat de mult. Deci de ce sa suferiti amandoi, cand puteti sa fiti impreuna. E ok ca nu te-ai lasat usor, iar daca te simti pregatita pentru o relatie nu ar fi nimic rau. In schimb.tu spui ca e un golan.iar eu in schimbarea brusca a oamenilor nu cred. Da, l-a schimbat faptul ca te iubeste, dar si iubirea trece si apoi revine la vechile obiceiuri. Poate ca esti si inca micuta pentru cineva acum. Gandeste-te bine ce vrei sa faci, daca ai nevoie de el in viata ta, daca te simti singura fara el, sau daca iti e bine asa cum ai fost pana sa il cunosti pe el. Nu te grabi ca sa nu iei decizii gresite si sa regreti. Esti inca micuta, nu cred ca e vremea sa te gandesti la o relatie ce duce spre casatorie, asa ca o sa pui in calcul si despartirea si dezamagirea.
Ar trebui sa fi cu el! Un baiat sa blanga? Mai rar! Si scumpo, nu e capat de tara incearca sa vezi cu e macar 1 zi, e imposibil zic sa nu tina la tine! Deci eu zic sa accepti, nu's cum vrei!
Succes oricum sper sa faci ceea ce e corect! Bafta pup! :X
Daca baiatul te iubeste si tu il iubesti pe el ce mai astepti vezi cum decurg lucrurile te poti desparti oricand de el...
Da stiu ca uneori complic mai mult lucrurile dar ti-am zis el e un golan si multi din prietenii lui isi cam bat joc de fete in plus el are o groaza de fete pe langa el.Nu e putin ciudat ca dintre toate m-a ales pe mine ''cea cuminte''? In plus este orgoliu prea mare. Risc sa ma fac de rusine in plus colegele mele sunt foarte interesate de viata mea personala si daca fac ceva tot orasul stie. Il vad tot timpul agresiv cu cei ce il enerveaza, face mistouri de tocilari sau cei mai nepopulari ca el insa cu mine e altfel.Imi e teama sa nu fie teatru si ca sentimentele lui pentru mine sa fie doar schitate. Si da poate o zi doua sa fiu cu el dar pe urma toata scoala va sti si va incerca sa ne desparta cum toate fetele sunt obsedate dupa el. Relatie in secret ar fi a doua varianta dar pana la urma se va afla. Chiar nu stiu ce sa fac!