Buna, uite si eu sunt fata si timida sunt si eu, dar timiditatea mea o transfost in tupeu, incerc sa atrag baieti cei timizi. Dar tupeul pentru baieti timizi sa incerc sa vorbesc cu ei ca stiu ca ei sunt la fel ca mine si simt aproape acelati lucru care il simt eu cand vorbeste un baiat cu mine.Deci nu te transforma in baiat cu tupeu ''jegos'' ca nu are rost.Eu zic sa-ti gasesti o fata ca tine timida.Ca aveti un lucru in comun si nu veti fi timizi sa vorbiti. funda
Nu cred ca e o idee buna sa transformi timiditatea intr-un "tupeu jegos". Daca faci chestia asta chiar ca nu se va mai uita nici o fata la tine. Asta e parerea mea. Eu zic sa nu te schimbi asa dintr-o data si sa incerci sa ai un tupeu cu ajutorul caruia sa spui anumite cuvinte unei fete dar pana la o limita.
Buna bre. Si eu am 15 anisori si am inceput sa ma schimb sa am tupeu sa comentez si stiu cum e si eu am foast foarte timida eu ador baietii timizi is superbi. deci... fi tu:*
Si eu am 16 ani si obisnuiam asa eram si eu timid iar in perioada aceea unei fete ii placea de mine dar m-am schimbat am devinit mai tupeist si acum fetei aceia nu-i mai place de mine ci mie imi place de ea. Sfatul meu este sa incepi binisor fa-ti niste prieteni, mai vorbeste cu fetele incearca sa nu te panichezi ca nu te bate nimeni dar nu incerca sa fii un nesimtit k fetelor nu prea le place aste(stiu din proprie experienta deoarece aproape toate ma injura). Succes!