| Ionita_Cosminn_1998 a întrebat:

Salut, am 15 ani si vreau sa stau cu o fata de 14 ani iar acea fata sta cu un baiat dar baiatul cu care sta i-a spus ca s-a plictisit de ea si ca nu mai vrea sa stea cu ea. Inainte ea ma placea dar eu nu am dat atentie si vreau sa repar lucrur asta si vreau sa-mi da-ti cateva sfaturi cum so recuceresc chair daca momentan ea nu crede ca baiatul acela vrea so lase desi baiatul i-a spus asta.
Va rog sa ma ajutati daca puteti. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Angie95 a răspuns:

Lasa k fata sa isi dea seama k baiatul acela nu o mai plc nu incerca sa ii deschizi ochii pentru ca o sa creada k esti gelos sau altele. nu incerca sa o recuceresti acum, e prea devreme dar cand o sa vina momentul k fata sa sufere pentru acel baiat intervii tu si o consolezi... sunt fata stiu ce spun!happybafta!

3 răspunsuri:
| alabalaportocalala a răspuns:

Mai pune puncet si virgule ca nu's pe baniwinking

| Karrii a răspuns:

Hei frate, deci in primul rand saraca fatalaughing cum sa-i psui iubitei tale ca te-ai plictisit de ea? Omg, apoi, dupa ce se desparte de tip ar fi bine sa o faci sa se simta cea mai frumoasa, ca si cum ar fi singura fata din lume. Asa cuceresti fetelehappy ince5arca,scoate-o la o plimbare, la o inghetata,(cu scopul de a o consola) si spune-i ca tu vei fi mereu acolo pentru ea...

| Ionita_Cosminn_1998 explică (pentru Karrii):

Ea este o persoana mai incapatanata desii baiatul ia spui sau a aflat ca s-a plictisit de ea, ea tot nu crede ca el no mai iubeste. Toata lumea spune ca nu mai vrea sa stea cu ea si ea spune ca nu e adevarat sau ceva de genul. Daca stau si astept poate se isi va da seama tarziu 2 3 luni. Stiu ca dragostea cere timp dar as vreau sa-mi spuneti niste pasi pe care ar trebui sa-i parcurg de acum (exemplu : 1. du-te spui., 2. spune-i te iubesc ) ca sa nu asptept prea mult si in plus poate nu se desparte de el. As vrea sa fac ceva acum rapid in 2 3 saptamani cat tine vacanta.