Lasa k fata sa isi dea seama k baiatul acela nu o mai plc nu incerca sa ii deschizi ochii pentru ca o sa creada k esti gelos sau altele. nu incerca sa o recuceresti acum, e prea devreme dar cand o sa vina momentul k fata sa sufere pentru acel baiat intervii tu si o consolezi... sunt fata stiu ce spun!bafta!
Hei frate, deci in primul rand saraca fata cum sa-i psui iubitei tale ca te-ai plictisit de ea? Omg, apoi, dupa ce se desparte de tip ar fi bine sa o faci sa se simta cea mai frumoasa, ca si cum ar fi singura fata din lume. Asa cuceresti fetele
ince5arca,scoate-o la o plimbare, la o inghetata,(cu scopul de a o consola) si spune-i ca tu vei fi mereu acolo pentru ea...
Ea este o persoana mai incapatanata desii baiatul ia spui sau a aflat ca s-a plictisit de ea, ea tot nu crede ca el no mai iubeste. Toata lumea spune ca nu mai vrea sa stea cu ea si ea spune ca nu e adevarat sau ceva de genul. Daca stau si astept poate se isi va da seama tarziu 2 3 luni. Stiu ca dragostea cere timp dar as vreau sa-mi spuneti niste pasi pe care ar trebui sa-i parcurg de acum (exemplu : 1. du-te spui., 2. spune-i te iubesc ) ca sa nu asptept prea mult si in plus poate nu se desparte de el. As vrea sa fac ceva acum rapid in 2 3 saptamani cat tine vacanta.