Din moment ce deja s-a intamplat, parerea noastra nu prea mai are multa valoare cred eu. Mi se pare o varsta cam frageda ca sa incepi deja cu relatii sexuale. Acum, e alegerea fiecaruia cand se simte pregatit, si mai nou cu cat o faci mai repede, e mai "cool". In fine, e treaba ta, eu mi-am zis parerea, esti cam mica pentru asa ceva. Acum, nu te oblig sa ma asculti, poate ca eu nu am dreptate, poate gandirea mea e mai "primitiva" dar asta e, e parerea mea si eu cel putin mi-o accept. O zi buna!
Puteai sa ceri o parerea inainte.Acum oricum nu mai conteaza.Cum de altfel din moment ce ai facut un lucru, iti asumi consecintele pentru el, si nu pui intrebari de genul ``e bine?``cu scopul de a-ti sari in cap ``conservatorii``.
Pai si la mine tot la 15 ani s-a intamplat. Eu zic ca e noraml daca il iubesti si te iubeste.
Exact,sunt de acord cu @dianna.
trebuia sa ne ceri parerea inainte,daca chiar conta pentru tine. eu una cred ca esti cam mica pentru asa ceva,adica,nu poti sa fii sigura,se intampla multe in lume,mai ales in Romania. si nu poti sa stii sigur ca aceea perosna te iubeste,numai daca ti.a spus de cateva ori: 'Te iubesc!' Parerea mea mea e ca ai facut o greseala, dar intr-un fel e bine, macar daca te.ai protejat.
Asta e parerea mea. :* pa-pa. :]
Acum noi nu mai putem spune nimic.Trebuie sa ai grija de tine si sa mergi la consult urgent.
ale0409 întreabă: