Daca vrei s cresti apucate de un sportvolei, handbal, basketla sala tot ce vei face e s iti modelezi corpuldar sunt foarte mici sanse sa te si inaltisper ca team ajutat...pwpik
Depinde ce faci la sala. Daca ridici grutati risti dinpotriva, sa-ti opresti cresterea. Apucate de inot, sau de baschet, volei, handbal, atletism. Dar inotul este cel mai bun, din cate stiu.
Apropo de greutate, povestile alea de G=H-1. 1 sunt niste aberatii. Un pigmeu are inaltimea de 96-97 cm, cate kg trebuie sa aiba? Pai 94-110 = -16 kg. :p
Pentru determinarea conditiei fizice a unei persoane se foloseste BMI (body mass index), procentul de grasime de organism precum si alte masuratori, ca circumferinta trupului si a gatului.
Am mai crescut 3 cm in 2 ani de cand am inceput sa frecventez sala. Am aproape 16 ani si 1, 68. Deci. decizia ta.
Salut, daca vei continua sa mergi frecvent la sala, incearca sa faci foarte multe tractiuni, nu te va ajuta foarte mult sa cresti, dar 2, 3 cm poti lua, eu iti recomand sa practici inotul.
Idkrjek întreabă: