Să-ți asumi responsabilitatea pentru faptele tale. Furtul e un păcat și o faptă imorală care se plătește.
Buna treaba!
Ce importanta ca nu ai mai furat nimic de atunci, odata ce politia investigheaza furtul de acum 2 saptamani si s-a ajuns la prietenul tau de furaciune, azi sau maine vin si la tine sa te ia, pentru ca esti implicat in aceeasi hotie.
Te-au prins pe camere atunci cand ai furat. Daca au ajuns la prietenul tau, vor ajunge si la tine cat de curand. Eu zic sa incepi sa-ti faci bagajul.
Periuta de dinti, prosop etc.
Buna.Nu mai recurge la astfel de fapte pe viitor.Ma indoiesc ca nu ai avut cativa lei pentru a plati dozele alea.Care a fost motivul de fapt?
"Salut, am 16 ani, am furat acum câteva săptămâni mai multe chestii precum doze de hell etc."Frate, o zici atât de calm încât îmi vine să râd.O zici de parcă e absolut normal să furi, și în momentul de față, ceri ajutor ca să nu fi prins? Nu am mai văzut așa prostie în viața mea Cine dracu te-a pus să furi? Nu e atât de mult o doză de suc, dar cred că pur și simplu ori te-ai dat mare și tare în fața prietenilor, ori pur și simplu ai capul gol iar creierul e în vacanță