| helpjulia a întrebat:

Salut am 16 ani! am si eu o intrebare o problema.Cum sa abordez baiatul de care imi place fara sa exagerez? Am vorbit cu el pe mess, dar nimic important.doar cmf? chestii care nu-s importante. E la mine la scoala, dar nu neam salutat, doar ne-am privit unul pe celalalt! ajutati-ma! Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Inna_8819 a răspuns:

Heiihappy
Poii poti sa il saluti la scoala cand treci pe langa el...fi tu insati nu cu fite.baietilor nu le plac figurantele.ai incredere in tine si fi tu cea normala.Si daca esti o persoana directa poti sa i spuii pe mess ca il simpatizeii si o sa vezi ce reactie are.si daca si el gandeste accelas lucru poate o sa faca el primul pas happy. Si iti spun sa nu pierzi ocaziaa ca asa am facut si eu si acum nu mai pot face nimic.crying traiesteti clipa.Mult noroc!

5 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Intreaba-l cum sta cu iubirea, spune-i ca este simpatic. si ca ai vrea intr-o zi sa iesiti la plimbare. Da-i vreun semnal. dupa care el sa faca urmatorii pasi!

| DeeaNegrea a răspuns:

Pai atragei si tu atentia cumva, afla ce ii place atingel din greseala(chiar daca nu pare conteaza mult). Daca vezi ca ii place sa mearga prin parc cu rolele apari si tu si din "intamplare" si da peste el. E un pas bun daca vorbesti deja cu el.Succes! Sper ca te-am ajutat

| Bloo2 a răspuns:

Cratima ai gasit-o doar la sfarsit.in rest I don't want to see

| Inna_8819 a răspuns:

Naii pentru.ce...Stiu ce simti si eu sunt o fire mai rusinoasabig grin
AAA si daca vrei da-mi id tauu sa mai vb daca vreitongue

| helpjulia explică:

Ms muult Inna... o sa incerc sa-i zic dar nu cred, ca el are aceleasi sentimente.il vad aproape in fiecare pauza big grin, si mie un pic rusine.