Cred ca trebuie sa tii seama de parerea lor, tocmai ca, sunt parinti intelegatori cu care tu, te intelegi bine, in cea mai mare parte din timp. Daca acum nu sunt de acord, mai lasa-i putin sa se obisnuiasca cu ideea si poate cand va fi ziua ta, spre exemplu, sa le amintesti ca acest lucru ti-l doresti foarte mult si atunci cred ca vor fi de acord.
Eu am un IPod nano ( pe care l-am primit cadou in urma castigarii unui concurs organizat in anul precedent pe acest site) si sa stii ca nu este chiar asa de grozav, depinde ce stii tu ca face cel pe care vrei sa ti-l cumperi. Daca ai telefon mobil cu radio, poti asculta cata muzica vrei si daca mai are si aparat foto inglobat mobilul tau, atunci cred ca nu vei avea "prea tare de suferit" daca mai amani aceasta achizitie.
Esti un copil minunat daca ai note asa de mari si comunici asa de bine cu parintii tai (cu care se pare ca esti si bun prieten), sa stii ca intr-adevar ceea ce inveti tie iti foloseste in primul rand si desigur ca parintii tai sunt mandrii ca au un asemenea copil responsabil.
Nu dispera pentru ca, nu este cazul, domoleste-ti dorinta actuala pentru ca, s-ar putea ca intr-adevar banii respectivi sa-i folosesti cu mai mare chibzuinta, cumparandu-ti altceva, care-ti va fu cu mult mai necesar.
Iti doresc succes si sa fii in continuare un asemenea exemplu de tanar responsabil.
Sal. Stiu ca ai votat raspunsul, dar poate iti dau idei.
Ia-o si tu "invers". Nu vrei ipod. De fapt vrei un mp3 player, ca sa asculti muzica ta preferata cand adormi, cand inveti, cand mergi cu mijloacele de transport in comun (daca e cazul). E un obiect mic. Vei avea grija sa nu il folosesti in exces fiindca datorita castilor ti se poate diminua auzul (e pe bune faza, nu glumesc). Cand primesti acceptul nu-imusai sa iti iei ipod. Poti sa iti iei altceva. De ex, eu am un dreamtech folosit in draci de 2 ani si e "tatal lor". mp3, mp4, foto, cititor de texte. Are 2, 5 cm latime si 4 lungime. Un exemplu.
ai bani si inca nu ti-ai luat? :O ce mai asteeeeepti? du-te ia-ti-l.doar n-o sa ti-l arunce. tu chiar ai bani si inca nu ti l-ai cumparat? eu imi iau bilete la concerte, tricouri cu formatii si multe alte chestii, cu care ai mei nu sunt de acord.si stiu ca niciodata nu ar fi de acord, daca i-as intreba.tocmai de aceea nu-i intreb daca am bani, imi iau. punct.
nu-mi vine sa cred ca nu-ti iei pentru ca nu te lasa. chiar asa ascultator esti?
Faza e ca ei nu accepta "tehnologia"... cu toate ca au si laptop si telefoane mobile si alte porcarii, iar dorinta de a imi lua ipod nu e de putin timp. Am mai vrut sa imi imi iau si acum 2 ani si tot nu m-au lasat, iar de ziua mea total altceva xD si nu doar cu ipod-ul ci si cu niste boxe pe care le-am vrut recent...
Nu stiu mai acorrdale timp sa se obijunueasca cu ideea eu ii bat tot timpu pe parintii mei la cap sa-mi cumpere laptop da ei nu
vor
Pai cred ca ar trebui sa vb cu ei foarte serios si sa le explici ca si ei au fost copii si ar trebui s ate lasee.Pentru ca atunci cand au fost mici si au vrut ceva nu au reactionat prea frumos mai ales ca acum sun alethee vremurii.
Si ei daca sunt asa moderni o sa inteleaga.
Dar daca totusi nu vor si nu vor, il iei fara sa stie
Totusi sunt banii tai...
Buna Black.Nu nu stiu dar si la mine este la fel, note de 9 si 10 dar nici un telefon sau cadou sau PSP. Nu pot sa ii conving. Si tot ma rog de ei...si toti din clasa mea au si eu nu, ca nu vor. Si prietena mea cea mai buna ( sunt fata si prietena mea) are telefon.Bine mai atunci vor vedea ei. Id meu sa ma contactezi : Trissy_Warrior . Zimi cum s-a terminat totul cu bine, sper la tine.
Liviuanonim întreabă: