| MiculFaraon a întrebat:

Am 16 ani iar prietena mea 17. Sunt cu ea de 4 luni. Imi tot spune sa facem sex. dar eu nici nu stiu ce sa fac, ma simt mic. Ea cica mai este virgina, cea ce eu nu prea cred, nu stiu de ce. Ce ziceti este bine daca incep de acum viata sexuala, nu stiu mai lamuriti-ma si pe mine. Dau funda jur.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca vrei sa faci sex la 18 ani sa vezi cum fuge de tine, dar nu da dovada de om serios la varsta pe care o are sigur e curva poate te-a inselat sau a facut gafe inainte sa te cunoasca.

| mona a răspuns:

E bine sa iti incepi viata sexuala doar atunci cand te simti pregatit[daca iti doresti... nu o face de dragul ei], prietenei tale i s-au urcat hormonii prea mult la cap daca ea e cea care a adus vorba de sex si nici nu ma mir...la 16 ani hormonii sunt al dracului de stapanit

| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă faci sex înainte de căsătorie înseamnă că curvești. Dacă ți-a cerut iapa aia în călduri să faceți sex, normal că nu este virgină!

| Peaches a răspuns:

Daca te simti mic inseamna ca nu esti inca pregatit. Nu este nicio graba si nicio rusine daca nu o faci acum. Trebuie sa fii pregatit atat fizic cat si psihic si sa nu cedezi presiunilor anturajului sau partenerilor. Asta trebuie sa fie numai decizia ta, atunci cand consideri tu ca esti gata. Daca ai dubii asupra ei, poate ar fi bine sa nu o faci, pentru ca exista riscul transmiterii unor boli.

~Roxetta

| Peaches a răspuns:

\Iti trimit in mesaje un material interesant care raspunde la intrebarea ta.
~Roxetta

| einenebun23 a răspuns:

Depinde doar de tine. Daca tu inca nu te simti pregatit spune-i asta, daca te iubeste cu adevarat te va intelege.

| Anghel_Ion_1997 a răspuns:

Prima data asa o intrebare vad.
Si sincer sa ai asa o propunere nici nu trebuia sa te gindesti.

| mgtow a răspuns (pentru Anghel_Ion_1997):

Nu invata copilu la prostii, macar gandeste bine nu e prost cum sant altii si se pun pe sex inainte de majorat.