| Dudus1 a întrebat:

Salut.Am 16 ani jumate si as vrea sa am primul meu contact sexual(cu prietena mea),insa fara perzevativ.Mi-am intrebat niste prieteni(mai mari) si au zis ca(,)cu perzevativ nu simti nimic,ma intrebam daca imi dau "drumul" in ea(nu in vagin, ci in fund) exista riscul de a ramane insarcinata?
PS:scuzati-mi expresiile insa am vrut sa fiu cat mai politicos.a da si dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Rzvn98 a răspuns:

In fund nu cred ca se poate intampla sa ramana insarcinata fiindca fundul[anusul(intestinul)] nu face parte din sistemul reproducator, ci din cel excretor, dar in vagin sunt sigur ca va ramane.Ai grija ce faci si succes.winking big grin

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice contact sexual normal, adica vaginal, neprotejat poate duce la o sarcina. Daca la 16 ani esti pregatit de un copil nu folosi prezervativul

| Voidwithin a răspuns:

Tu sti macar cate boli poti lua si multe dintre ele pot sa te bage in spital unde ai sa mori cu zile. v-ati facut analize de sange?

| chiccabella a răspuns:

Cum e prima data mai bine foloseste prezervativul, e mult mai sigur.Aaa, in fund nu poate ramane insarcinata, ar insemna ca toate cuplurile gay sa poata avea copii.LOL.