Gandeste-te ca viata are si partile ei frumoase. Este cel mai mare pacat sa iti iei viata. Dumnezeu ti-a dat-o, Dumnezeu ti-o ia! Te rog sa asculti sfatul meu si sa nu faci niciodata lucrul asta!
Ai facut o mare tampenie, sa joci banii aia... dar nu e un motiv sa faci un gest asa de dramatic. Ai 16 ani, poti sa cauti ceva de munca sa recuperezi paguba!
Dumnezeu ti-a dat-o, Dumnezeu ti-o ia! Si eu am vrut sa fac aceasta fapta acum 2 ani dar am gasit o prietena care m-a sprijinit asa ca m-am alaturat celor care merg pe drumul lui Dumnezeu si viata mea e foarte fericita Poate treci printr-o perioada care o sa se termine insa tu si mama ta ar trebui sa incepeti o noua viata. sper ca sfatul meu sa te ajute si sa fi fericit
Cautati un loc de munca, sprijinati parintii... sa stii ca sunt multe solutii in afara de sinucidere
protejeazai de cea ce crezi ca ii poate afecta
incearca sa scapi de origoliu
Ai facut o greseala, tine-ti capul pe umeri si incearca sa o indrepti. Gaseste-ti ceva de munca si strange banii inapoi. Daca pleci din viata, vei face si mai mult rau familiei tale, si asa necajite de situatia financiara.
Si data viitoare, nu mai juca bani care nu sunt ai tai. La aparate sau la cazino joci numai bani pe care iti permiti sa ii pierzi.
Imi pare rau, de situatia prin care treci acum.
Ai vurut sa o ajuti pe mama ta, dar ai pierdut toti banii care ia-i avut nu este o tragedie, altii perd miliarde si merg mai departe.
Viata e grea, si foarte cruda cu noi, mai putine momente frumoase avem si mai toti ne duce gindu la sinicudere, pentru ca e cel mai usor lucru de-a scapa de toate si de toti.
Nu stiu ce sfat ti-as putea da, nu vreau sa fiu nici po nici contra.
Iti spun doar atit.Tu alegi...