anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 16 ani, si am in clasa o fata pe care pot sa zic ca o plac, adica pot spune ca sunt "atras" de ea. Cand ma uit la ea, si ma observa rade, cateodata vine si se sprijina de mine sau ma ia de brat(brat, nu mana) si sta cu capul pe umarul meu, ma roaga sa ma duc cu ea la magazin, cand vorbesc cu ea si mai fac o glumita rade si asa mai departe, dar chestia e ca asa face cu inca un coleg din clasa... cu toate ce acela are prietena... Si acum nu stiu ce sa fac, sa o invit in oras, sa ii spun ca o plac, sa o las asa? Si daca ar fi sa ii spun ca o plac sau ca o invit in oras cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Exista mai multe motive pentru care se comporta asa si cu celalalt coleg. ori vrea sa te faca gelos, ori asa e ea.
Invit-o la un suc. Te place si asteapta sa faci si tu ceva. S-a saturat sa preia ea mereu initivtiva.
Asa ca, prinde si tu curaj. invit-o undeva, unde o sa-i marturisesti ca o placi.
Succes!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Invit-o in oras si acolo ii spui ca o placi

| Trolli a răspuns:

Nu ii spune direct ca o placi: "Fata, eu te plac, cred ca m-am indragostit de tine", pentru ca daca e timida, se poate intimida si nu vei primi raspunsul pe care ti-l doresti.
Incearca sa o cunosti mai bine, sa o cuceresti, apoi vine totul de la sine ( daca si fata simte ceva pentru tine).
Daca face si cu alt baiat astfel de glumite, e posibil ca ea sa te vada ca un simplu prieten.

| bogdannn9696 a răspuns (pentru Trolli):

Chestia e ca doar cu mine si cu el face asa... Ar fi putut face si cu restul colegilor asa dar nu, doar cu mine si cu el. Si asa m-a pus pe ganduri...

| bogdannn9696 a răspuns (pentru bogdannn9696):

Si asta m-a pus pe ganduri*

| Anailyn a răspuns:

Nu iti recomand sa ii spui ca o placi, pentru ca fata poate se simte intimidata si te face sa te simti aiurea... iti recomand sa mai petreci timp cu ea si sa ii raspunzi si tu "cu aceeasi moneda", poti sa te dai intr-o "gluma" chemand-o in oras sau ma rog si cu timpul vezi cum va decurge totul. Insa nu te grabi, trebuie sa ai multa rabdare si incredere in tine, inca este tinerica si nu stie sa se poarte ca o persoana matura, deci luati totul ca pe o joaca pana devine o iubire

| trăncănici a răspuns:

A observat că-ţi place de ea şi încearcă pas cu pas să-ţi sucească creierii ca s-o duci la cumpărături. După ce te va cheltui de bani, o să-ţi dea papuceii! Ce-ar fi să-ţi citeşti povestea scrisă aici, cu ochi ca de la mine? Ia vezi, am sau nu dreptate?

| MrAnderson a răspuns:

Simplu,

Iei frumusel o floare (daca tot iei una, iti poti permite un trandafir, nu?), o prinzi intr-un moment in care e singura, si o inviti serios in oras, marturisindu-i sentimentele.
Din cate imi povestesti, s-ar putea sa fie reciproce. happy

| うつ病時間が経過するまで a răspuns:

Invit-o in oras si acolo ii spui ca o placi (2)