| gabriel0896 a întrebat:

Salut am 16 ani si am o prietena de o saptamana eu is o fire mai timida si cand ma uit la ea ma pierd nu stiu ce sa-i zic si ea nu e genu de persoana care sa taca.Cand vreau sa-i spun ceva ma blochez si ma pierd. Cand ma uit in ochi iei ma pierd are niste ochi asa minunati schimbatori ca vremea puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes pls spuneti-mi ce sa fac dau funda

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Depinde ce vreti tu si ea de la relatie. Vreau sa zic ca daca voi vreti ceva de durata, serios atunci gandeste-te ca intre doua persoane care se iubesc nu trebuie sa existe inhibitii.Ea trebuie sa fie jumatatea ta si tu pe a ei.Incepe prin a-i spune tot ce gandesti, ce vise ai, ce vrei de la viata.Incet-incet se va sparge gheata si nu vei mai fi timid fata de ea. Faptul ca fata este vorbareata e un atu pentru tine pentru ca daca tu incepi o discutie ea va stii cum sa o intretina si asa nu o sa va plictisiti. Poarta-te cu ea ca si cum ai fi tot tu in alta persoana si sunt sigura ca vei scapa de problema asta.

ps:daca esti timid e posibil ca fata sa te aprecieze pentru ca asta demonstreaza ca esti cuminte.

4 răspunsuri:
| ZigZagMTFK a răspuns:

Pai nu e asa bine sa fii o fire timida, dar gandeste-te ca esti doar tu si ea, incearca usor cu pasi micuti sa ii vorbesti, intereseaza-te de ea si iti va trece! Mult noroc!

| KarinuTzaa a răspuns:

Eu zic sa faci un efort si sa vorbesti cu ea (nu te mai uita in ochii ei) despre ea...problemele ei sau vezi tu ce subiect deschide ea.
Bafta multaaa!happy

| victorandrei a răspuns:

Nu te mai agita si stresa cand esti cu ea, nu musca sa stii

| Dooolce a răspuns:

Fii mai atent cu ea pentru ca daca ei nu ii plac baietii mai timizi s-ar putea sa o pierzi.ia-ti inima in dinti si vorbeste cu eahee heeO sa te obisnuiesti si totul o sa fie frumoslaughing