Eu spun sa nu faci nimic acum, pana nu ajungi la scoala acolo, ca sa nu risti, sa nu te primeasca cu tatuaje.
Daca ti-l faceai pe picior probabil, burta ori spate, unde nu se vad, nu te baga in nimeni in seama, dar pe mana, eu zic sa nu risti, mai ales ca nu au intrat zilele in sac.
Inca ceva: daca vreodata vrei sa intri intr-o scoala de Politie sau Armata, ai grija sa nu-ti faci tatuaje pe mana, unde sunt vizibile, ca vei fii respins.
Se accepta si la politie si la armata cu tatuaje. Eu am si sunt la vedere ( de la umar pana la cot )
Am înțeles pai o sa văd. O sa astept sa intru si sa îmi fac atunci după ce intru dar oricum nu am eu legătura cu poliția sau cu aramata sau chestiile de genul. Va mulțumesc
Am spus "la vedere", nu acoperit de maneca.
Ori de la cot pana la umar nu sunt vizibile, fiindca uniforma acopera portiunea acea de brat.
Nu,n-o acopera. Uniforma la armata are tricou cu maneca scurta ( si lunga ) si predominant se poarta maneca scurta si tot ramane o portiune libera. La politie sunt camasile alea din cate stiu si la fel, maneca nu ajunge pana la cot.
Nu ai momentan legatura cu Politia sau armata, dar trebuie sa ai in vedere ca pe viitor, poate vei dori sa intri in Armata sau sa mergi la o Academie de Politie si tatuajele sunt un mare dejavantaj.
Scoala ta nu are un regulament intern? Daca vrei musai iti poti face, iar daca e ceva il acoperi cu fond de ten sau cu o bluza etc.
anonima6699 întreabă:
anonim_4396 întreabă: