| ig19mariio a întrebat:

Salut, am 16 ani si as vrea sa renunt la liceu dupa terminarea clasei a 10 a pentru a avansa in carierea mea de tatuator, si as dori sa intreb.
As putea sa iau bacul daca la 18 ani m as inscrie la fara frecventa sau seral?

4 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

O să îmi spun opinia, decizia este a ta și a părinților tăi.
Termină liceul, dă bacul din timp cât încă ai mintea "limpede" cât să rețină informații căci după o să îți fie greu.
Vrei să ai colegi de 30 de ani?laughing
Plus că cu greu ai dezvolta frumoasa afacere că nu mulți și-ar pune încrederea să vină la un adolescent de 16 ani.
Trebuie să ai echipamente potrivite care te costă și fără un suport din partea familiei nu știu cum o să reușești.
Plus diferite controale pentru că așa se face când îți deschizi un local și după părerea mea nu sunt treburi de care trebuie să îți bați capul acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti lau nici un BAC pana nu termini liceul pe care-l poti afce intr-adevar la seral, dar 13 ani.

Din pacatee, legal tu NU ai dreptul sa faci tatuaje fiindca nu ai varsta legala de 18 ani, asadar cariera ta oricum trebuie sa astepte fiindca nu o poti practica pana nu ai implinit 18 ani, deci ai 2 ani de zile de stat degeba, timp in care iti poti continua licuel si sustine BAC-ul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Termina scoala si ia BAC-ul la timp, cu colegii tai.
Anii acestia de liceu nu se mai intorc niciodata.
O sa ai restul vietii sa tot muncesti. Dar daca ai BAC-ul, o sa muncesti pe mai multi bani.

| darrio2007 a răspuns:

Oricum nu ai varsta legala de a face asa ceva.
Continuă-ți studiile acum cat ai cunostintele din scoala inca proaspete in memorie.