| TheFuture46 a întrebat:

Salut, am 16 ani si îmi place de o colega din clasă. eu stau pe randul de langa fereastra si ea sta pe randul de langa usa. in fiecare ora(si pauza) ma uit la ea. si de aproape fiecare data ne uitam unul la celalalt. eu o plac. nu neaparat pentru aspect fizic. dar nu stiu daca sa incep sa ii comentez la fotografii la facebook, sa vorbesc cu ea pe mess, in clasa. as aprecia parerea unei fete. as incerca sa ii spun ca imi place de ea dar nu stiu cum va reactiona. si mai o dilema. daca se uita la colegul meu si nu la mine?

Răspuns Câştigător
| Pisiiiii a răspuns:

Vorbeste pe facebook cu ea..prima oara intreab-o ce face. apoi dupa ce raspunde spui si tu ce faci*daca te intreaba*, si ii spui: Apropo, te consider f draguta...si te plac de ceva vreme.(astepti sa-ti zica ceva), iar apoi o intrebi daca si ea simte ceva pentru tine.big grin

3 răspunsuri:
| Georgescu_Albert_1995 a răspuns:

Evita discutiile pe fb sau mass.nu te holba la modul badaran.un schimb de zambete e de ajuns. Vorbiti in pauza, fiti intai prieteni buni.cand simti ca trebuie spune ce simti. funda? Mai am nev de 1

| gentleshop a răspuns:

Deci in primul rand te afatuiesc sa lasi rusinile si timiditatile deoparte, nu or sa ai decat de pierdut in viata cu ele.
In al doilea rand trebuie sa ai curaj si tupeu pentru a reusi cu o fata, ai grija sa nu exagerezi cu tupeul sa nu devi badaran sau nesimtit.
Incepe prin a vorbi cu ea in clasa si pe mess incearca sa fii singur cu ea la scoala cand vb.
Daca nu ai nr ei de telefon cerel pe mess eventual dupa ce crezi ca te ai mai apropriat de ea. Cand discutati incearca sa fi calm si sa nu te balbai, fi tu insuti.
Dupa ce simti ca te ai mai apropriat de ea invit o la un suc dupa ore, daca va refuza prima data mai insista peste ceva timp, daca iar esti refuzat renunta, ea nu e destul de buna pentru tine.
Alt sfat ar fi sa actionezi repede cu invitatul la suc deoarece risti sa fi trecut in "friends zone" dar tu vrei mai mult de atat.
Acum sa presupunem ca a acceptat sa iasa cu tine la suc, poarta te normal si distreaza te ca sa zic asa, cand termini plateste nota desigur si conduo aksa. Cand ajungi in fata locuintei ei ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi, nu ai nimic de pierdut.
Si app te sfatuiesc la inceput sa nu ii dai commenturi care sa faca apropouri pe fb, sunt de prost gust, dupa ce te combini cu ea e alta treaba.
Bafta!

| trutescusabinslatina a răspuns:

Frate si eu sunt in aceeasi situatie crying