| adrianfelea a întrebat:

Salut.Am 16 ani si imi place de o fata care a facut recent 17 ani si imi place de ea de 1 an si ceva.Cat timp imi placea de ea, a mai fost cu cativa baieti intr-o relatie(acum nu mai este). La scoala vorbim mereu, ma duc la ea, o iau in brate, ea cateodata mai mai pupa pe obraz( nu ne-am sarutat niciodata.as vrea sa o sarut dar daca ma refuza?).Tin mult la ea.Pe Facebook niciodata nu imi da mesaj.Eu i-am mai zis de cateva ori ca o plac si cred ca este constienta de asta.Un baiat mi-a spus asa :, Daca o fata iti da 10 mesaje sau unu inseamna ca vrea,, pl" de la tine" si asta m-a cam pus pe ganduri. Ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O sa sper ca e doar varsta de zice asa ceva. Glume de copii ratati luate de pe diverse pagini cu aceeasi mentalitate.
Ai actionat mult prea repede sa-i zici c-o placi, i-ai stricat tot interesul pentru tine. eu nu cred ca te place, cred ca te vede doar ca pe un prieten. Nu te mai grabi atat sa-i zici unei fete ce simti, cucereste-o.

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa comportamentul ei, eu cred ca te trateaza ca pe un simplu amic din scoala, nicium ca pe un posibil prieten ori iubit.
O poti intreba, dar nu cred ca vei primii un raspuns pozitiv de la ea.
In ce priveste sfatul colegului oligofren, spune-i ca este obsedat sexual si ca fetele nu se coboara pentru atata lucru la ce vrea el.
Ar trebuii sa vorbesti cu ea.

| cevdet a răspuns:

Mentalitate de putoi! Invatati sa cunoasteti fetele si cum sa va purtati cu ele. Altfel, o sa va plangeti mult si bine pe aici, primind tot felul de sfaturi proaste. Vorbeste prima data cu tatal tau.

| adrianfelea explică (pentru cevdet):

Ma comport frumos, prietene