| Ally a întrebat:

Am 16 ani si inca nu am avut prieten, imi e cam rusine dar nu ma hotarasc de cine imi place, baietii care vor sa fiu cu ei nu-mi place niciunu, si baietii care imi plac mie sunt draguti dar odata ma plac odata nu, sunt mai diferiti si am ghinionu sa-mi placa numai genu ista de baieti, e ceva rau? si daca pana la varsta asta n-am avut prieten, e rusinos sau rau, pentr ca fetele imi spun ca nu-i bine pentru ca trebuie sa experimentez de pe acum dar faza e ca eu nu sunt o fata care se da la baieti si nu lupt nici macar pentru baietii pe care ai plac, si cateodata cred ca nu e bine.Nijte sfaturi va roog!

5 răspunsuri:
| Daniel123 a răspuns:

Mai fata stai calma chiar daca ai 16 ani stai calma ca nu e nimic ciudat sa nu fi avut vre un prieten. Asta este o chestiune de timp pana cand o sa iti gasesti perechea potrivita tie. Aaaa si incearca sa nu te mai uiti la baieti care nu sunt genu' tau pentru ca nu o sa mearga nici o data. Succes si stai calma toate vin la timpul lor. Aaa si inca sfat daca intr-adevar vrei un baiat alege unul care crezi tu ca iti e potrivit si nu te grabi cu el stai si socializeaza cu el imprieteneste-te si vezi daca intr-adevar va potriviti. Succes!

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Incearca sa experimentezi cu unul-doi baieti.implica-te serios si vei vedea ca daca lupti o sa ai mai multi pretendenti.

sper ca te-am ajutat.

| ghfgjgjkgj a răspuns:

Crede-ma nu esti singura, si eu am 16 ani si pur si simplu nu vreau sa am treaba cu baietii, e normal, nu e chestie de care sa iti fie rusine esti un pic mai diferita

| afrodita3333 a răspuns:

Nu este nimic anormal.Toate vin la timpul lor.Problema baietilor din zilele noastre este ca habar n-au cum sa abordeze o fata.Toti se dau smeceri si atunci cand vb cu o fata fac pe ei de emotii.

P.S. Si eu am tot 16 ani si nu am avut prieten, aud mereu pe strada ''ce fata frumoasa'' si chesti din astea dat toate vin de la baieti mult mai mari.Probabil ca asta este si problema, imi plac baietii mai mari ca mine si nu am unde sa-i intalmesc.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot fi primul tau prietenhee hee: