anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 16 ani si ma intilnesc cu un baiat de un an si o luna,in acest timp si pina acum nu mi-a reprosat nimic de tema sexului,nu ma preset cu astfel de intrebari,insa acum numai poate rabda, nu mi-a zis nimic si il vad ca este foarte trist,nu stiu ce sa fac luind in consideratie ca mama are o gindire asupra acesteia foarte rea, nu accepta asa ceva, nu stiu ce sa fac…? Nici de prietenul meu nu vreau sa ma despart.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Nici nu trebuie sa te desparti de el. Tu esti inca micuta si e cam devreme sa iti incepi viata sexuala, cu toata ca relatia voastra e destul de avansata si presupun ca deja va cunoasteti foarte bine.
Trebuie doar sa discuti sincer cu el despre acest subiect. Explica-i ca nu te simti inca pregatita si daca te iubeste, cu siguranta nu te va parasi, ci va astepta latauri de tine momentul potrivit.

Multa bafta!

| skf a răspuns (pentru Ea12345):

Da da am discutat, dar totusi cred ca momentul acesta va veni si nu stiu ce voi face

8 răspunsuri:
| Kodokuna a răspuns:

Nu cred ca te afli la varsta potrivita pentru. a-ti incepe viata intima. Totusi...Si daca el nu ti-a spus nimic, inseamna ca nici el nu crede ca sunteti pregatiti. Esti sigura ca el este cel care vrea sa treceti la pasul asa, sau esti de fapt tu, si nu-ti dai seama?

| skf a răspuns (pentru Kodokuna):

Pai prin nu mi-a spus nimic am avut in vedere ca nu face cum alti baieti, se intilnesc cu unele fete citva timp si le rod la cap sa faca acest lucru..de asta si spun ca nu mi-a spus nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrajeli. Numai poate fara sex la 16 ani. Prostii. Zici ca nu i se da de mancare.

| MrAlex a răspuns:

Eu zic sa faci ce simti tu..nu maicata sau altcinevawinking nu trebuie sa iti fac ditamai compunerea doar atat iti zic.FA CE SIMTI! succes

| skf a răspuns (pentru MrAlex):

Da dar totusi in fiecare zi imi spune " sa nu faci sex" sau ceva de genu, si cind auzi asta parca te descurajeaza, ea spune ca trebuie cu sotul, cu persoana care vei sti precis ca vei fi impreuna, si eu stiu ca cu prietenul meu voi fi impreuna mmai mutl timp, insa din cauza asta cred ca vor aparea niste dificultati in relatie = ( merci mult.

Răspuns utilizator avertizat