Nici nu trebuie sa te desparti de el. Tu esti inca micuta si e cam devreme sa iti incepi viata sexuala, cu toata ca relatia voastra e destul de avansata si presupun ca deja va cunoasteti foarte bine.
Trebuie doar sa discuti sincer cu el despre acest subiect. Explica-i ca nu te simti inca pregatita si daca te iubeste, cu siguranta nu te va parasi, ci va astepta latauri de tine momentul potrivit.
Multa bafta!
Nu cred ca te afli la varsta potrivita pentru. a-ti incepe viata intima. Totusi...Si daca el nu ti-a spus nimic, inseamna ca nici el nu crede ca sunteti pregatiti. Esti sigura ca el este cel care vrea sa treceti la pasul asa, sau esti de fapt tu, si nu-ti dai seama?
Vrajeli. Numai poate fara sex la 16 ani. Prostii. Zici ca nu i se da de mancare.
Eu zic sa faci ce simti tu..nu maicata sau altcineva nu trebuie sa iti fac ditamai compunerea doar atat iti zic.FA CE SIMTI! succes
Da dar totusi in fiecare zi imi spune " sa nu faci sex" sau ceva de genu, si cind auzi asta parca te descurajeaza, ea spune ca trebuie cu sotul, cu persoana care vei sti precis ca vei fi impreuna, si eu stiu ca cu prietenul meu voi fi impreuna mmai mutl timp, insa din cauza asta cred ca vor aparea niste dificultati in relatie = ( merci mult.