Sa renunt desi nu vreau. Să gândești așa.
Acel - nu vreau să renunț- este legat de o nevoie a vieții tale.
Renunțarea este legată de alt aspect al vieții tale actuale, de care ești inconștient. Acest aspect, te face să interpretezi realitatea într-un mod care determină rezultatul final, renunțarea. Astfel, aspectul motorul vital nr 2, învinge momentan. Cum acționează el. Vezi ( de fapt interpretezi, adică evaluezi) ceva negativ. Ceea ce ți se părea incitant, atrăgător devine plictisitor. Nu este nimic negativ sau plicitisitor. Dar brusc apare evaluarea, coordonată dela tine din interior, că este așa.
Ceea ce avea rost înainte, devine lipsit de rost și valoare. Și pleci, te retragi, nu mai manifești interesul și relația cade.
Care este aspectul nr 2? Căci renunțarea este în final dureroasă, de aceea ai și pus-o în discuție.
Dar el nr 2 este ascuns undeva în tine.
Dar poate că nici nu este nevoie să faci efortul de a-l găsi.
Ce poți face. Când apar ele, semnalele de respingere. simți ceva, le simți, căci fără această simțire, nu știi de ele.
Să schimbi ceea ce simți.
De ceea ce simți. tu ești responsabil.
Cum simți ceva, orice? Văz, auz, simți senzații cu corpul, apoi formulezi gânduri.
Analizează ce simți atunci și schimbă.
IMATURITATE, asta este explicatia!
Te coporti ca un copil mic, imatur, care nu stii ce vrei.
Nu îți pierde încrederea! Foarte mulți nu cred în vorba asta " Ce e menit să fie, va fi!" Să știi că, chiar așa este. M-i s-a întâmplat și mie să fie totul prost, să spun de ce doar mie m-i se întâmplă.dar eram un copil..acum,tot ce mi-am dorit a venit când nu mă așteptam, s-a întâmplat totul la momentul potrivit! Nu fii supărat dacă nu iese! Dumnezeu știe de ce nu iese așa cum vrei! Am urmărit multe povesti reale de dragoste și de acolo am învățat că totul ne învăță ceva, trecutul e experiență, prezentul și viitorul contează! O să fie și pentru tine la momentul potrivit!?
Faza e ca din atatea greseli tot nu am invatat, mereu fac aceleasi greseli in momentul producerii lor nu imi amintesc ca am mai gresit tot in modul asta inca odata. Si s-a repetat asta incontinuu de foarte multe ori
anonim_4396 întreabă: