| Pro4K a întrebat:

Salut, am 16 ani si sunt la liceu si in clasa mea sunt doar baieti, de cand eram in generala imi placea de o fata acum nu prea mai simt nimic dupa fete, adica imi place mai mult comportamentul decat fata, corpul etc ma simt putin ciudat, nu simt nici un sentiment pentru vreo fata doar de fata aia ce a fost in generala. Acum nici eu nu stiu daca imi mai place de ea sau nu dar totusi nu imi place corpul sau fata, doar comportamentul ei. Credeti ca sunt ceva bisexsual sau ceva de genu sau inca nu am gasit persoana care sa ma atraga?

Răspuns Câştigător
| JuliaMe06 a răspuns:

Incearca sa te gandesti daca ai putea fi atras de un baiat, iar daca da, atunci ai putea fi bisexual. Daca spui ca nu prea sunt fete in clasa ta, s-ar putea sa nu fi bisexual, ci doar sa nu fii avut fete prin preajma care sa-ti trezeasca interesul. Incearca sa fii mai sociabil cu fetele, sau daca esti o fire mai timida, scrie-le fetelor pe Instagram/Facebook si integreaza-te intr-un grup unde se afla si fete. In cazul in care esti bisexual, nu-ti face griji, este perfect normal, nu iti ascunde sentimentele indiferent de ce ar spune lumea!

2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Bisexual esti doar cand ajungi sa AI relații SEXUALE cu ambele sexe!

| Cannibal a răspuns:

Dacă te simți atras de ambele sexe înseamnă că ești bisexual.
Oricum ai timp să te descoperi. Baftă!