| Gabi48 a întrebat:

Am 16 ani și un prieten m-a invitat la o cabana de ziua lui și nu știu cum sa fac ca sa mă lase părinții.
Ei sunt de părere ca sunt prea mic ca sa rămân peste noapte și nu ii înțeleg de ce pe prietenii mei ii lasă mereu și pe mine nu... dacă le zic ca prietenii mei merg tot nu mă lasă și imi zic ca nu trebuie sa fiu ca toată lumea.
Mă mai compara si cu fratele meu care are acum 24 de ani ca la vârsta mea el nu mergea la cabane si petreceri.I-am cerut și lui ajutorul dar nu vrea sa mă ajute.
Va rog sa imi spuneți ce sa fac ca sa pot merge! Vreau neaparat sa merg pentru ca nu am mai fost niciodată și toți prietenii mei se mira cum de pe mine nu mă lasă niciodată.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-ai ce sa faci, daca nu vor, nu vor.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa nu intelegi, ca esti minor si nu ai voie daca parintii sau tutorii legali nu te lasa?
De fapt, chiar au perfecta dreptate, pentru ca nu se stie ce se poate intampla acolo, mai ales ca va fi alcool la indemna copiilor, care ii poate face violenti sau pot avea accidente grave.
Dar, de ce atata graba?
Mai ai 2 ani si vei fii major si apt sa intelegi bine ce se poate intampla, cand copii sunt lasati singuri, cu alcoolul pe mana.
Personal, ca mama, nu sunt de acord sa mergi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Chiar esti mic.