anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani sunt baiat am 1, 68, 54 kg si ma consider urat. Am nasul mare, riduri si niste puncte albe.Mi e frica sa abordez o fata ca poate zice ca s urat si ma simt naspa ce pot face. ajutooor

3 răspunsuri:
| Lzehxo a răspuns:

Asculta ceva la mine: frumusete exista mereu, doar ca nedescoperita. Esti frumos, nu-ti fa probleme cu iubitele, poarta-te frumos, fa-le complimente fetelor si gesturi mici si dragute. Cat despre fata zic sa mergi la un control dermatologic sa-ti dea o crema sau o solutie pentru a iti face un ten curat. Despre inaltime, mergi la baschet daca vrei sa fii mai inalt, poti sa faci sala pentru a te tonifia si a iti face un corp frumos, fa-ti un program de somn bun(22:00-07:00/23:00-08:00) te ajuta mult din punct de vedere medical si la fata, fara cearcane etc. Intelegi tu, dar in orice caz, esti frumos si o sa-ti gasesti pe cineva care te apreciaza. Bafta!

| nhhv a răspuns:

La 16 ani ar trebui să fi cât de cât matur. Nu există perfecțiune și asta e problema voastră, nu vreți să înțelegeți. Ești încă tânăr, nu e ca și cum n-ai cum să-ți mai găsești pe cineva. Încetează cu disperarea asta și acceptă-te pe tine.

| gshdyxdjs a răspuns:

Fii dulce.
nu incerca sa fiu macho, ca no sa ti mearga. fi dragut..educat. gen deschide usa pentru ea si alte chestii. poarta te frumos.