| andy21458 a întrebat:

Am 16 ani, sunt baiat si practic inotul. Cand mergem in cantonamente iarna, antrenorul ne obliga dimineata sa facem inviorarea afara pe zapada si nu oricum ci dezbracati de tot adica doar cu boxeri pe noi. Cam 20 de minute flotari, rostogoliri prin zapada si alte exercitii. Pe toata perioada cantoamentului nu avem voie sa facem dus cu apa calda doar rece.Toate astea sunt pentru calire pentru ca el spune ca un baiat trebuie sa fie calit. Mie unul nu mi se pare rece dar sunt altii carora le este frig.Ce parere aveti de aceasta calire? Credeti ca sunt bune metodele de calire? Mai stiti si alte metode de calire masculina? as vrea sa incerc.

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Este destul de buna daca rezisti, si este o metoda comunista s putea spune, calire in ce sens ca sa inoti mai bine? Daca da cel mai bine te antrenezi alergand, sau la sala de forta.

| andy21458 explică (pentru MihaiNicu23):

Calirea adica sa nu mai avem treaba cu frigul, de exemplu pana si apa din bazin e rece poate sti si tu. La inceput imi este frig apoi ma obisnuiesc si nu mai treaba. Chiar si cand e foarte frig ne obliga si eu cred ca ne caleste asta.

3 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Chestii de genu facem si noi in armată si te călesc din cale afară. Flotări, târâș si altele în zapada la bustul gol. Să știi ca îs bune, iti dau exemplul nostru: Am făcut chestiile astea in zăpadă si n-am racit si au fugit toate bolile din noi laughing pe când cei din celălalt pluton care au stat si s-au uitat la noi au răcit imd când s-a făcut mai frig. Alte metode nu prea mai știu... Încearcă sa faci târâș prin zăpadă, flotari si genoflexiuni la bustul gol. Eu as zice ca poti sa iti iei pantaloni pe tine, drk nu facem noi chestii de astea si va pune antrenoru vostru... Dar na poate el știe mai bine ce si cum

| andy21458 explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Sa stii ca ne-a lasat de 2 ori cu pantaloni scurti cand a fost foarte foarte frig afara dar in rest la ora 6 dimineata in boxeri aliniati si incepem. Sa te fereasca sfantul sa intarzii ca vine pedeapsa. E ca regimul militar. Deja facem taras prin zapada, flotari si tot felul. Iarna asta am incercat o baie in raul rece ( nu ne-a obligat, a fost optional ) dar a fost extrem de rece.