Te duci frumusel la ea cu o floare, atunci cand iese de la sala, te prezinti si ii spui tot oful tau, asa cum ne-ai spus si noua.
P.S: NU imi spuneti ceva pe facebook sa vorbesc sau sa ies cu alti prieteni care o cunosc pe fata si sa vine si ea cu noi in grupul de prieteni ca sa o cunosc mai bine.
Simplu, pur si simplu te duci la ea si vorbesti lucruri pe care le ai in comun, ai putea incepe cu sala de forta, dupa ii ceri adresa de mess, fb, numarul de telefon si pleci brusc. Te imprietenesti cu ea virtual si mai tarziu iesiti afara ca si prieteni apropiati. De acolo stii ce ai de facut, succes
Cand mai vine la aparate langa tine o intrebi si tu daca are nevoie de ajutor, esti si tu atent la ea. te mai uiti in ochii ei si zambesti. eventual daca sunteti singuri in sala o poti intreba daca te poate ajuta cu o chestie inventezi tu ceva ca sa o bagi in seama. creeaza un pretext ca nu e greu. dupa ii poti cumpara apa si sa fii gen uite daca vrei si tu am luat doua sticlute de apa. hai ca nu e greu, treuie sa ai incredere in tine
"uite, am luat 2 sticute de apa...TRECI IN DUBA!"
Penaaaa1 întreabă: