Păi dacă tu nu ești sigur, aștepți asigurare de la noi? Nu fă nimic, dar nimic, până nu ești sigur, iar până atunci ți-o ia altul. Stai lângă ea 6 ore pe zi. Dacă stai degeaba, atunci stai!
Buna.E dificil de spus, doar tu poti sti ce se intampla in inima ta.Ai putea astepta o vara ca sa iti dai seama daca o placi mult sau nu.E posibil ca ea sa te vada doar ca pe un prieten si sa nu-ti intoarca sentimentele.Dar daca nu ii spui ce simti, vei regreta mai incolo.Deci daca te decizi sa i te confesezi, iti urez mult curaj.
Clar nu! Nu vă potriviți deloc, n-aveți nimic în comun, va ieși prost sută în sută.
Se spune ca extremele se atrag, insa in situatia de fata n-as putea spune asta.
Tu baiat cuminte, mai timid...
Ea fata rebela, cu apucaturi gresite.
"Prinde drag" de ea colegial, nu merita sa-ti distrugi viitorul pentru o fetisoara ca ea.
In plus tu n-ai reusi s-o scoti din ale ei, insa ea te poate corupe sa incerci ceea ce face ea.
Si gandeste-te ca viciile ei creeaza dependenta si pentru ce?
Hai ca acum e la inceput, dar o vor acapara complet si se va ajunge la dependenta.
Daca o continua cu drogurile, in cativa ani va fi o epava si pacat de ea.
Nu stiu eu zic sa ai grija sa nu intri in "****" daca faci pasi cu ea. in sensul ca sa nu te apuce si pe tine drogatul etc. cred ca e ok sa ramaneti prieteni totusi, dar nu te atasa prea mult pentru ca sunt multe fete calumea si ea nu pare una dintre ele. curaj si mult noroc!
E clar!
Mai bine nici nu încerca să o placi. Ține de ținut la ea. Dar nu intra too much în anturajul ei.
Cu drogurile nu-i de joacă. Pare că ai controlul tu, dar până ajunge să ți-l pună ele (drogurile) pare fain și chiar dangerous la vârsta voastră, dar nu ai idee că anturajul e cel mai bun la a corupe. Am exemple cu nemiluita, dar nici nu-mi mai pierd vremea să le enumăr aici.
Fă ce faci, dar îndepărtează-te subtil de ea și anturajul ei. E și mai frumos să o ajuți pe ea, să se lase de treaba aia, apoi da, să crezi că fugi cu ea pe o insulă pustie unde să vă trăiți romanța. Faza e că, nu ai cum să convingi un om intrat în așa ceva să se lase, oricât l-ai iubi tu. Lecția vieții, studiată pe viu. OAMENII NU SE SCHIMBĂ. CU ATÂT MAI MULT ÎN BINE. ÎN RĂU PREA MULȚI. Așa că din asta sper să înțelegi că e mai ușor să te schimbi tu dintr-un om relativ ok, într-un drogățel în anturajul ei, decât să o scoți pe ea din anturajul ei și să nu mai pună limba sau seringa pe drog.
Eu atât îți spun pentru binele tău viitor, stai departe de astfel de anturaje.
Dar cum spun mereu în final, ce-mi pasă mie de voie? Tata vă așteaptă și eu ar trebui să vă recrutez, right? Nu să vă salvez.
Alexhan întreabă:
mary716263 întreabă: