Deci ma ia flama cand aud " De ce fumezi iarba? Iarba nu e buna! " si " Mai bine fumezi tigari! ".
Ar trebui sa le spui patintilor tai anumite lucruri despre iarba, mai ales daca ei sunt fumatori dr tutun.
Explica-le cum un joint e de 100 de ori mai curat ca o tigara d-aia cu praf maro, si ca iarba nu creeaza dependenta, deci daca ai fumat un joint, ti-a placut mai fumezi, da nu te tine pe ace ca nicotina, sa bagi o tigara din 5 in 5 minute.
La mine la liceeu a venit unu de la anti-drog, sa ne faca un instructaj.
Cand l-am auzit ca baga coca, heroina si krokodil in aceeasi categorie cu ecstasy si cannabis, am ridicat mana, si pana la finalul orei m-am certat cu el.
Ce crezi? Pana si diriga mi-a dat dreptate. Am fumat iarba, si o sa mai fumez.
Pentru ca nimeni nu a murit sau a facut cancer de la iarba. Si te sfatuiesc, daca fumezi tutun, lasa-l deoparte, ia-ti un joint bun cu kush, baga-l intr-un mar gaurit pe mijloc, aprinde-l si lasa-te pe spate.
Pace.
Cand este vorba de droguri, stie toata lumea ca, singura solutie este sa fii tinut cu forta, departe de tentatii.
Tamana colo, in strada, unde vrei tu, este tentatia altui joint si vanzatorii de droguri sunt dispusi sa-ti dea pe gratis, doar sa te vada ca te apuci de droguri, ca sa devii in scurta vreme dependent si client permanent.
Sincer, la droguri si la alcool, singura solutie este sa fii tinut departe de ele, macar pentru inca 1-2 ani, pana te maturizezi si realizezi cat pot fii de rele, sau chiar fatale.
Inteleg diperarea parintilor si cred ca asta este singura solutie sa fii tinut departe de ispita, mai ales ca ai dovedit ca esti slab de inger si usor de convins.