| CiocolataAfricana a întrebat:

Salut am 17 ani. Daca am intrat într-o relație cu o fata ce trebuie sa fac? Cum se procedează astfel încât sa nu se plictisească? Trebuie sa vorbim tot timpul și sa ne vedem mereu? Nu are nevoie de spațiu? De unde știu când are nevoie și când nu? Și dacă vorbim tot timpul și se termina subiectele de vorba sau devine monoton o sa se plictisească și nu o sa ma mai placa. Ce pot face eu la 17 ani sa nu se plictisească?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu lol, vă plictisiți mai rău unu de altul dacă vorbiți mereu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca o relație să reziste în timp, trebuie să aspirați spre aceleași idealuri...pentru că "îndrăgosteala" trece, dar rămâne ceea ce vă leagă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ești un om plictisitor, nici conversațiile nu sunt plictisitoare.

| pescolino2010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce inseamna om plictisitor bosorogule

| anonim_4396 a răspuns (pentru pescolino2010):

Neinteresant, superficial, cu timp de atenție scăzut, speriat de cunoaștere, speriat de dezbatere, fixist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să oferi sare și piper relației, vorba aceea, adică să încercați ca în fiecare zi să faceți alte lucruri decât cele pe care le-ați făcut ieri și alaltăieri, astfel fiecare zi va fi pentru voi o nouă provocare și astfel nu vă veți plictisi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comporta te normal.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Fi cine ești tu cu Adevărată

| Ruskig a răspuns:

Distreaza-te cu ea cat de mult poti, restul vine de la sine daca sunteti isteti si implicati