anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si am o mica problema... m-am ingrasat destul de mult si dupa am incercat sa slabesc dar am slabit doar in zona abdomenului spatelui dar picioarele miau ramas la fel de grase... la sala am incercat sa fac exercitii pentru picioare dar nu cred ca ma va ajuta adica in loc sa le subtieze putin le face musculuoase am incercat sa alerg nici un rezultat si este foarte urat aspectul fizic din cauza picioarelor foarte grase si blugii trebuie sa ii iau largi ce as putea face? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Progaming50 a răspuns:

Pai eu zic asa:
Te trezesti frumos dimineata si faci joking circa 1 ora cam asa apoi mananci ceva mai consistent.Pe la pranz mananci iarasi si faci niste exercitii(daca in orasul tau ai sala de sport du-te acolo)daca nu cauti pe internet exercitii de slabit pentru zonele unde iti doresti, mai iei o gustare in jur de ora 4 iar apoi ultima masa sa fie pana in 7 si foarte usoara.
Adaugari:mananci fara paine, nu mananci prajeli, nu mananci de la fast food si eventual pentru o dieta mai buna contacteaza un nutritionistwinking Bafta multa

3 răspunsuri:
| white_2190 a răspuns:

Sa continui cu alergatul,sau urcatul scarilor, sau poti sa facci si bicicleta, daca nu functioneaza inseamna ca asa este constitutia ta si nu ai ce sa facihappy succes

| junkistul a răspuns:

Baga etnobotanice slabesti pana la os eu din 70 de kg am 55 is slab slab si am 20 de ani

| gsilver a răspuns:

Ma gandeam sa iau un aparat de acela cu magnet si sa-l pun la picioare thinking dadea si la tv parca centura magnetica care ajuta la slabit... ma va ajuta oare?