Te inteleg perfect, asa sunt si eu. Nu stiu, probabil aceste stari trec cu timpul. 4 luni e inca putin, n-o cunosti suficient sa ai incredere deplina in ea si asta e problema. Cu timpul poate te vei convinge ca merita increderea si nu vei mai fi asa gelos.
Este normal. Esti ingrijorat pentru ca o cunosti de mult timp. Trebuie sa aveti o discutie pe tema asta daca vrei ca relatia sa dureze. Si daca v-ati intalnit online, evident nu ai avut timp sa-i testezi increderea. Discutati si problemele se vor rezolva. Bafta!
Ea nu prea doreste sa comunice cu mine pe teme de genul. Nu prea imi spune mai deloc aproape cand e suparata sau trista sau cand o deranjeaza ceva. Imi spune ca asa e ea, se inchide in interiorul ei. A spus ca o sa vorbeasca cu mine si o sa imi spuna ce are pe suflet cand o sa considere ea ca trebuie.
Am vorbit cu ea odata despre asta...Mi-a spus ca sunt prea gelos si ca nu ar trebui. Cand i-am spus ca m-a deranjat ca i-a dat nr baiatului ala si ca vorbeste prea mult cu el in ultimul timp s-a suparat foarte tare si a inceput sa planga si mi-a inchis... dupa mi-a trimis mesaj ca o doare cand aberez asa.
Ii stiu parola de la contul ei de pe forumul pe care vorbesc si ca orice om bineinteles ca m-am uitat la conversatii cerandu-i voie..Nu scria nimic ca sa imi dea motiv sa fiu gelos dar eu totusi sunt...Are legatura si cu asta gelozia mea? http://www.tpu.ro/......ri-mergem/
Salut Teolmplus!
La intrebarea asta nu ma asteptam Cred ca meriti un premiu de originalitate.Chiar asa! Cum sa scapi de gelozie?
Daca esti gelos, pare a fi un lucru pe cat de rau pe atat de normal. Daca nu esti gelos inseamna ca nu o iubesti indeajuns, daca esti gelos, inseamna ca nu-i acorzi suficienta incredere.Cred ca ar trebui sa gasesti o cale de mijloc.Nu-ti mai exterioriza gelozia fata de prietena ta, caci s-ar putea sa-ti dauneze.Vezi bine ca se supara.Arata-te mai preocupat de soarta ei atunci cand sunteti impreuna.Adreseaza-i intrebari de genul "ce mai faci?" si nu "ce ai mai facut?". Incearca sa nu te mai intereseze ce a facut ea in rastimpul in care nu ati fost impreuna.Sunt convins ca-si va da seama de schimbarile tale comportamentale si relatia voastra va evolua pozitiv.Cu timpul, potentialii rivali vor disparea in totalitate.