| andreifil a întrebat:

am 17 ani si imi place de o fata care este cu un an mai mare decat mine. problema este ca ea are un prieten dar din cate am vazut eu ea se cam uita dupa mine... ce credeti ca e mai bine sa intervin in relatia lor si sa imi urmaresc scopul s-au sa nu ma bag intre ei?

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

In general, nu e corect sa intervii in relatia unui cuplu. In cazul tau, e putin diferit, pentru ca ti se pare ca si fata simte ceva fata de tine.In aceasta situatie, nu-ti ramane decat s-o intrebi intr-un mod discret si elegant, daca te inseli. Daca tu i te vei adresa intr-un mod care s-o cucereasca, ai sanse.

| diana a răspuns:

Andreifil, fa ce vrei dar eu zic sa nu te bagi intre ei.
Cum adica sa iti urmaresti scopul? Fata asta este doar o chestia pe care inca nu o poti avea?
Daca tie chiar iti place de ea atunci cum a spus si Just4fun, stai cuminte, ca daca te vrea te va cauta.
Oricum, risti sa te trezesti cu machiaj semipermanent de la prietenul ei.

| Sua a răspuns:

Eu zic sa stai in banca ta. Daca te vrea te va cauta.

| Ameliedream a răspuns:

Nu nu! sa nu faci prostia de a interveni.risti de a avea regrete si mustrari de constiinta.mai analizeaza terenu prefa-te neinteresat de ea.asteapta sa-ti dea semne exacte. daca vrei sa fie bine si s-o aiwinkingnoi fetele gandim complicat si maleficlaughingmai ales cand flirtam.crede-ma stiu ce spun. s-auzim de bine