Cand ai crush pe cineva nu te referi la sentimentul de iubire?♂️
Mai studiaza ce inseamna
Poate iti plac baietii, daca fetele nu iti plac, si ai probleme in a gasi pe cineva "perfect", sau de care sa iti placa.
De ce te gandesti asa departe, ca pleaca aia si pleci si tu la facultate?
Tre sa te gandesti la prezent, nu la ce se intampla peste nspe mii de ani.
Ce dracu nu-s gay
Se vede ca nu ai avut relatii de lunga durata, cine puii mei nu s-ar gandi ce o sa intample cu relatia lor peste un an
Pai si atunci de ce nu vorbesti cu ea?
Salut. Sunt groaznic la astea, sunt mult mai rau decat tine, nu sunt placut etc. Dar pot sa incerc sa te ajut. Incearca in primul rand sa-i arati ca o placi, si sa vezi daca si ea te place, doar ca idee. Daca te place, atunci nu-ti face griji, in dragoste nu exista distanta sau orice alte bariere. O sa vezi ca exista o lege a atractiei daca sunteti compatibili. Fii curajos, pari un baiat istet. P.S. Multi inainte si sper ca ti-am fost cat de cat de folos. Succes!
Frate la cum sa man comport cu fetele te-as putea ajuta berechet, doar ca fata asta e foarte foarte diferita...pe langa ca o place numai juma' din liceu, nu iti dai seama de comportamentul ei, are o privite de zici ca se uita prin tine...
Pai si tocmai asta te face sa trebuiasca sa actionezi acum ca dupa regreti ca ti-o fura vreoun ciordilau retardat manelist cum mai mereu se intampla.
Eu sunt fată si pot spune că nu contează că o place jumătate de liceu dacă ea nu este interesată, ar trebui sa vorbesti cu ea că nu mănâncă oameni, contează şi cum vorbeşti cu ea, să nu pari miştocar ca o pierzi din prima, nouă nu ne plac băieți care se dau mari șmecheri sau vor să iasă în evidență înjurând sau dandu-se mari cu ceva prostesc, dar aproape orice fata apreciază un baiat care vrea să înceapă o conversatie iar dacă o să fiți împreună vreodată...nu-ți face griji că vă veți despărți atunci când o să mergeți la facultăți diferite pentru că dragostea nu se risipeşte așa repede.
Mersi de raspuns, 1-2 ani am vrut sa zic in intrebare btw, si da, cam restul se dau mari mistocari, dar parca lor le merge mai bine in general....si eu pot fi asa dar imi place sa respect mult fetele, dar daca vad ca ele raspund urat le dau pace, nu ma incurc cu ele