Ai putea sa iesi din depresie, sa fii o fire vesela si toata lumea va dori sa fie prietena cu tine!
In primul rand sa spui ca suferi de depresie e o prostie. Daca coneva ar avea depresie cu adevarat tind sa cred ca nu ar realiza acest lucru, decat dupa ce i-ar trece.
Nu cred nici ca nu ai nici un prieten. Defineste prieten dupa parerea ta. Te astepti la cineva caruia sa ii spui secrete si chestii de genul? Poti sa vezi prieteni in oricine, in colegi, in parinti, in rude etc.
Nu cred ca nu te-ai intelege cu cineva, ca toata lumea nu vorbeste cu tine si te diferentiaza.
Ca raspuns la intrebare "Ce sa fac?", nu trebuie sa faci nimic. Ce ar trebui sa faci, sa te duci in cautare de prieteni?
Pana la urma nimeni nu te-ar intelege mai bine ca tine. Asta nu e ceva asa suparator. Sunt alte lucruri si mai importante pe lume. Ai 17 ani si acum ar trebui sa incepi sa vezi cum e lumea. O sa iti formezi propriile conceptii care o sa se schimbe de 1000 de ori pana peste 1 an. Nu stiu ce te asteptai sa aflii prin aceasta intrebare. Poate o pui doar sa fie, poate nici nu o sa cotesti raspunsurile, poate unele mai lungi. Lasa prostiile astea, lasa TPU si mergi prin lume sa o cunosti mai bine. O sa gasesti persoane care o sa gaseasca in tine ceva ce nici nu sperau ca o sa intalneasca. E usor...
Stai linistita ca o sa-ti gasesti, pana atunci invata ca sa fii cineva si nu te mai descuraja, esti frumoasa desteapta sanatoasa, eu am aproape 20 si sunt single dar sa las chestia asta ca sa ma afecteze? doamne fereste! Ma distrez, invat, ma doare la bass vorba lui Moga
Incearca sa fii activa mai mult pe retele de socializare, e imposibil sa nu te placa nimeni, asta crezi tu, dar trebuie si tu sa fii activa gen, pe grupuri pe Facebook de ex si vei avea prieten cel mai probabil.
De la un timp nici eu nu sunt placut, nu fac din asta o tragedie. Gandeste ca exista persoane care te vor accepta asa cum esti, ele trebuie descoperite.
Voi ramane asa singura?
Nu, fiecare om are cate o stea norocoasa, ea trebuie gasita.
Hei hei... Si eu simt la fel... Am tot 17 ani si am incercat sa ies cu diferite fete dar nu a mers. Daca totusi vrei sa mai vorbim da mesaj
O sa găsești pe cineva, dacă vrei sa vorbești cu cineva familia și pshihologul sunt cele mai bune soluții, te pup?
ale0409 întreabă: