| daviddelone a întrebat:

Am 17 ani si sunt foarte complexat ca as avea nasul mare.Si din cauza asta nu am avut niciodata o prietena si nu prea vorbesc cu fetele in general.Am simtul umorul si chiar mi-au spus-o foarte multe persoane(baieti).De fiecare data cand a fost vorba sa fac cunstinta cu vreo fata am refuzat sau am fugit.Si de cele mai multe ori evit sa vorbesc cu fetele(nu sunt gay homosexual)din cauza ca daca o sa imi spuna ceva de genul "nu te uiti ce nas ai". Persoanele cu care vorbesc (prietenii)nu m-au jignit niciodata.Si nu mi s-a intamplat sa mi se spuna pe strada "uite ce nas are asta".Am impresia ca daca vorbesc cu o fata ar putea sa ma jigneasca si decat asta mai bine cu comunic cu fetele.Si sunt si foarte timid numai in preajma fetelor.Orice sfat e binevenit. Fara mistouri si alte rautari.Dau Funda!

8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Eu iti garantez ca nicio fata nu iti va spune,, ce nas mare ai" in fata! Bine, doar daca e vreo nesimtita, dar sper ca stii sa iti alegi si tu cat de cat prietenele.
Nu are rost sa te simti complexat..Nu toti baietii au nasul minuscul si sincer, eu prefer un baiat cu calitati si trasaturi mai,, masculine". Asa ca iti garantez ca ai toate sansele la o prietena candva. Nu mai fi timid si incearca sa iti faci cat mai multi prieteni!

| Maddiie a răspuns:

Buna! Stiu cum este sa fi complexat de un nas mare pentru ca si eu am fost asa. Nu trebuie sa te ascunzi din aceasta cauza, trebuie sa gasesti prieteni care sa te accepte asa cum esti. In legatura cu fetele. incearca sa vorbesti normal cu ele, iar in momentul in care se leaga de problema ta, iti sugerez sa nu mai vorbesti cu ele pentru ca o fata care merita pastrata nu se uita numai la cum arati, ci tine cont de sufletul tau. Sper ca te-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.Mulţi ani fericiţi înainte.Nu cred că problema pe care o ai este exact legată de aspectul nasului ci mai degrabă cred că lipseşte cu desăvârşire stima de sine,cred de asemenea că te gândeşti exagerat de mult la complexe şi nu vezi partea bună,nu vezi ceea ce ai bun,ceea ce te ajută. Impresiile pe care le ai,trebuie să scapi de ele,urgent,pentru că nu te ajută şi nici nu sunt adevărate.O fată cu capul pe umeri nu ar râde niciodată de un băiat aşa cum îţi imaginezi,nu te va jigni nimeni şi nici nu se vor minuna de ceea ce crezi tu doar în cazul în care nu începi să te vaiţi că ai nasul mare în faţa lor! Mai întâi lucrează cu tine, uită-te în oglindă şi vezi cât de minunat eşti! Găseşte-ţi punctele forte, ai încredere în tine, depăşeşte acest prag la care ai ajuns, doreşte-ţi să scapi de gândurile astea urâte pe care le ai pentru că sunt extrem de convinsă că totul este în căpşorul tău.Ai o frică ce poate fi depăşită,trebuie să îţi doreşti asta,să îţi schimbi gândirea,să crezi lucruri frumoase despre tine. Dacă tu te respecţi şi ai încredere în tine şi ceilalţi vor face la fel.Te vor respecta,dar dacă tu te plângi şi fugi de fiecare dată şi eşti laş neputând să învingi gândurile alea pe care le ai sigur că cei din jur vor începe să pună întrebări, vor începe să te scaneze, înţelegi? Tu trebuie să te iubeşti aşa cum eşti, să te apreciezi, să scapi de teamă. Timiditatea poate fi depăşită şi ea.Nu trebuie să fi timid în preajma fetelor gândeşte-te că sunt şi ele fiinţe, nu te muşcă, nu te răneşte nimeni, nu te taie, nu te obligă să faci nimic ce nu vrei să faci.Lucrează cu tine, vorbeşte pe mess cu fete poate te ajută cu ceva, aruncă emoţiile, fă o pauză atunci când simţi că nu mai poţi şi îţi vine să o tai, opreşte-te şi gândeşte-te la ceea ce câştigi fugind.Mergi în locuri cu multă lume, uită-te bine în jurul tău şi nu drept înainte, mai respiră, mai studiază lumea pe lângă care treci şi o să vezi că nu se vor uita la tine mai mult decât într-un mod natural şi firesc.Ai grijă şi cu ce fel de persoane te întâlneşti că sunt destui cei care nu au cei 7 ani de acasă şi nici nu ştiu pe ce planetă trăiesc, caută să vezi persoane educate cât de cât, drăguţe, cu simţ al umorului dar şi serioase nu persoane gălăgioase şi înfumurate.Nu lua în seamă orice vorbă a celui de lângă tine că omul greşeşte şi când merge şi când stă. Râzi,nu permite nimănui să te facă să te simţi prost, pleci pur şi simplu, o să dai de oameni de tot felul, fă diferenţe.Şi, sperând că nu te-am supărat cu ceva în comentariul meu şi că nu a fost prea lung şi obositor îţi spun că sigur vei întâlni o fată minunată care să te iubească pentru ceea ce eşti şi care să îţi fie aproape mereu.Priveşte bine în jurul tău!

| selysol a răspuns:

Daca nimeni nu ti-a spus ca ai nas mare inseamna ca nu il observa si observa alte calitati poate ai ochii frumosi fata draguta si nasul nu se mai observa oricine are tendinta sa isi gaseasca defecte si sa se compare cu alte persoane si nu e bine deloc lasa jena la o parte si vorbeste cu fetele nu toate fetele sunt asa cum crezi doar pitipoancele alea care vreau perfectiunea iar perfectiunea nu exista alte fete se uita la sufletul omului nu la cat de mare are nasul ochii capul etc. nu poti fugi in permanenta de fete daca spui ca ai simtul umorului mai dezvoltat foloseste-l si vei impresiona fetele orice fata ar vrea langa ea o persoana amuzanta care sa ii inveseleasca zilele mohorate multa bafta:*

| ZxZBaByGirl a răspuns:

Nu te mai complexa atat, oricine are ceva frumos in el. Poate tu crezi ca ai "nasul mare", dar altii poate nu vad asta. Mie una imi plac baietii cu simtul umorului la nebunie ( si eu la fel big grin ), inseamna ca nu esti "sec" si o fata nu se poate plictisi cu tine. Ai incredere in tine si zambeste! :*

| situation97 a răspuns:

Poti sa te operezi daca chiar crezi ca iti strica imagina totul depinde de tine

| daviddelone explică:

Multumesc pentru raspunsuri..probabil daca as interactiona cu fetele as avea o sansa sa am prietena.dar nu am destul curaj..nu am destula incredere in mine...

| daviddelone explică:

Si cum as putea depasi aceasta frica?