| whealth a întrebat:

Am 17 ani si sunt gay, as vrea daca puteti sa ma ajutati sa-mi dati niste sfaturi cum as putea sa devin din nou str, eu imi doresc din tot sufletul sa nu mai fiu gay, m-am saturat sa imi placa baietii, nu vreau răspunsuri de alea ca nu se poate ca e prea tarziu si etc, chiar vreau sa nu mai fiu. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| UserulAnonim a răspuns:

Desi sexualitatea reprezinta un concept fluid, adica nu esti niciodata 100% gay sau 100% straight, consider un proces complicat schimbarea orientarii sexuale, chiar imposibil.
Eu zic sa te accepti asa cum esti tu, pana la urma va veni si ziua cand vei cunoaste un baiat pe gustul tau. Insa trebuie sa eviti sa dai in stanga si in dreapta ca tie iti place acelasi sex.
Vei avea de suferit daca recunosti aceasta chestiune cui nu trebuie, intai stabileste-te pe propriile picioare. Eventual dupa facultate nu va mai trebui sa te ascunzi.
Sau cine stie, poate te aflii intr-un cerc de oameni cu mintea deschisa, dar tu stii mai bine.
Nu poti sa devii straight, intrucat orientarea sexuala nu este o alegere. Numai bine!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apeleaza la un psiholog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nascut fiind gay, nu poti indrepta asta, fa ceea ce simti, nu poti schimba sexualitatiile ca pe sosete, fii impacat cu cine esti

| Csfcsf a răspuns:

Si eu sunt la fel, putem vb daca vrei. Uite skype-ul meu :Oh No

| Ldn1234 a răspuns:

Buna,am gasit solutia dupa mult efort., am inteles ca disparitia anusului duce la slabirea contactului dintre plamani si piept ..atunci am legat o curea care trece peste piept deasupra diafragmei respiratorii dar nu f tare. Rezultatul este ca am castigat putere ca la inceput in respiratia pierduta.
Apoi am cumparat magneti neodim si am pus in fata inimii sub curea pentru ca creierul transmite informatii prin magnetita la inima. Apoi se poate baga un mic magnet in rect si unul intre buci. rezultatul este garantat daca mergeti si va spovediti la preot de toate relele!
Eu am scapat de toate alea ..ma pot jerfi pentru fete, ma pot controla.