anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani sunt baiat. Am un frate de 6 ani si acum cateva zile faceam duș și cand am iesit a intrat e in baie. Am incercat eu sa pun prosopul dar tot m-a vazut si intre a venit si tata. Fratele meu l-a intrebat imediat pe tata : De ce el are puța mare si cu par? Tata a incercat sa ii explice ca si el o sa aiba dar de atunci cand fac dus tot vine sa ma vada. Credeti ca ar trebui sa ma feresc de el sa nu ma mai vada dezbracat de tot sau cum ar trebui sa procedez? El vrea sa faca dus cu mine, eu unul nu am problema sa ma vada el dezbracat pentru ca sunt obisnuit de la inot cu altii, doar ca nu as vrea sa fie problema pentru el. Ce ziceti? Ati mai patit asa?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cat timp te ascunzi de el, ii vei hrani curiozitatea. happy Fa cu el baie o data sau de 2 ori si vezi cum reactioneaza.winking Explica-i faptul ca si alte parti ale corpului vor creste cand va fi mare (nas, urechi, maini, picioare). In timp, acest subiect nu va mai prezenta interes pentru el. big grin

5 răspunsuri:
| alex15ccc a răspuns:

E in regula, este doar curios. poti sa ili lasi sa faca dus cu tine si incearca sa-i explici cum functionaza hormonii. nu are cum sa devina gay daca te vede pe tine dezbracat, daca la asta te gandesti. poti sa-i arati filme de adulti daca are intrebari legate de fete sau alte lucruri sexuale de la 6-8 ani incepe perioada de puertate.

| Pisica18a a răspuns (pentru alex15ccc):

Filme pentru adulti la 6 ani?
Frate, e un copil, e ok sa invete despre asa ceva dar prea mult o sa ii dauneze mult si tin sa te contrazic, pubertatea incepe abia pe la varsta de 11-12 ani, cam atunci incepe copilul sa se dezvolte corect.
E perfect normal ca copiii de 5-6 ani sa fie curiosi pentru ca ei atunci invata dar daca i se baga in cap filme pentru adulti de la varsta asta el invata si e posibil sa incerce si el asa mic cum e si nu e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dannyel86):

Mulțumesc! Voi face baie cu el de cateva ori si voi incerca sa ii explic. Pana la urma suntem baieti amandoi si cand cu timpul va fi si el ca mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alex15ccc):

Chiar filme pentru adulti nu o sa ii arat, adica nici eu nu am obiceiul sa urmaresc de ce i-as arata lui? Deocamdata cred ca ii ajunge ca m-a vazut pe mine gol sa mai creasca ca o sa vada el si fete la momentul potrivit.

| dannyel86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intocmai! happy