| theunnamedone a întrebat:

Salut.am 17 ani, sunt baiat si sunt intr-o dilema: este normal ca eu sa simt o imensa dorinta, o nevoie chiar, de a-l imbratisa pe cel mai bun prieten al meu? adica in fiecare zi simt asta tot mai mult.si mai mult

Răspuns Câştigător
| ioana_1029 a răspuns:

Probabil ca sunteti foarte apropiati, il iubesti ca pe un frate, este ceva destul de normal ca prietenii foarte buni sa se imbratiseze, este o forma de manifesttare a increderii si prieteniei. Faptul ca simti asta nu este neaparat un semn ca ai avea alte preferinte sexuale.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine mergi la un psiholog mi se pare ca ai unele inclinatii sexualebig grinscz, nu vreau sa te jignesc

| nOnameFound a răspuns:

Trebuie doar sa apelezi la sentimente. daca simti ceva pentru baiatul ala mai bine trebuie sa recunosti.fiecare cu tendintele lui nu am nimic cu gaybig grin dar presupun ca te uiti si tu dupa niste fustitzehappy eu cred ca il iubesti doar ca pe un frate pentru ca ti-a fost alaturi la bine si la rauwinking totul o sa fie bine. daca este cel mai bun prieten al tau vorbesti cu el.in plus, si baietii se imbratiseaza e ceva noral. nu cred ca esti gaywinking

| innulea a răspuns:

Poate aceasta nu inseamna, ca ai inclinatii sexuale. depilda si eu imi iubi prietena cea mai b. pe care o kuprind. in toat ziua, nu inseamna ca sunt lesby, probabil esti si tu o pers sentimentala...care simte dorul de prieteni. poate aceasta nu e atit de anormal. dar incearca sa iti faci si o prietena. (sigur girlfriend)

| Marcelino a răspuns:

Ohh frate. Urasc inclinatiile astea.(nu i nimic personal)