Si ai mei sunt nemultumiti de mine, tot timpul gasesc ceva de ce sa se lege. Mama la un moment dat credea ca ma droghez, ca ma gandesc la sinucidere si alte chestii de genul, a vazut o poza in care eram cu un pahar de bere in mana si 3 zile tot despre asta mi-a vorbit, ca sa nu devin alcoolica si faze de genul). Daca nu te crede ca mai esti virgina, spune-i sa te duca la ginecologie, sa se convinga singura.
Nu stiu care este in general relatia cu mama ta, dar incearca sa fii mai deschisa cu ea, povesteste-i (din propria initiativa)despre prietenele tale, invita-le la tine acasa pentru ca mama ta sa le cunoasca, eventual poti lasa o adresa si un nr de telefon al parintilor prietenei la care dormi.Asa va fi mai linistita si va avea mai multa incredere in tine. Uneori parintii tind sa exgereze din dorinta de a-si proteja copiii.Dar face asta pentru ca te iubeste si ii pasa de tine.Acelasi lucru pateam si eu in adolescenta si nu ii intelegeam, insa acum cand si eu sunt la randul meu parinte, imi dau seama ca nu-mi vroiau decat binele. pupici