| AYU233 a întrebat:

Am 18 ani şi 5 luni şi aş dori să ştiu cum aş putea să reuşesc anumite lucruri la această vârstă, acord fundă celui mai bun răspuns care mă va ajuta să-mi îndeplinesc obiectivele.
Vreau să renunţ la fumat, dar nu pot, fumez de aproape 4 ani şi nu pot reuşi, ce să fac?
Vreau să renunţ la băut Nescafe 3 în 1, beau 3 în 1 de mai bine de 10 ani, am încercat, dar nu pot să renunţ, ceva sfaturi?
Ce să mănânc şi ce nu? Vreau să slăbesc, am o înălţime de 1.9 metri şi o greutate de 85 de kilograme, vreau să scap de burtă şi de restul grăsimii de pe corp, cum să fac? Ce să mănânc şi ce nu?
Cum pot reuşi să renunţ la rosul unghiilor la mâini? Niciodată nu am reuşit să am nişte unghii frumoase aşa cum au alte persoane de vârsta mea...
Mulţumesc anticipat celor ce-mi vor răspunde şi sper să pot ajuta şi eu pe viitor.

3 răspunsuri:
| Dugalle a răspuns:

1. Fumatul : pur si simplu te lasi, nu mai fumezi. Prima saptamana e cea mai grea dar dupa asta totul o sa fie fain. Cere multa, multa, multa vointa chestia asta.

Ce sa mananci si ce nu? Sa nu mananci ca un porc si fa miscare. Degeaba ai 18 ani daca tu tot paralel cu viata esti.

Rosul unghiilor? Vointa si gasirea unui alt " hobby ".

| Dugalle a răspuns (pentru Dugalle):

P.S. Nu multumesc, nu doresc ajutorul tau.

| RoryM a răspuns:

1.Nu ma-ai cumpara.Incearca sa te abtii.
Primele luni vor fi cele mai grele dar dupa va fi mai usor.
Incearca sa iti gasesti alte preocupari care sa te faca sa uiti de viciu.
Bafta!

2.NU MAI BEA ^_^
bea APA cu bule

3. fa sport/sala manaca 3 mese pe zidar in cantitati reduse.Nu mai manca dupa 6 seara.

4. Poati fi ajutat de un psiholog.
Ai un tic nervos.Incearca sa descoperi motivul care a facut sa declanseze acest tic.

SUCCES
Sper ca raspunsul meu te ajutat cat de cat.