E cam aiurea.
Am un prieten in aceeasi situatie ca si tine.
La fel ca el, nu prea ai ce face momentan decat sa stai plecat de acasa, cat iti permite timpul si parintii.
Daca esti a12-a concentraza-te cat poti de mult pe invatat si scoala ca sa iei bacul, stiu ca e naspa dar odata ce stai 2-3 ore si inveti te detasezi de toate problemele pe moment.
Stai cu prietenii afara, razi, distreaza-te.
Daca iti permite timpul ia-ti un job part-time, nu strica deloc.
Si aspira catre o garsoniera, ceva, pentru inceput. Poate singur ar fi mai ok.
O sa încerc sa m-a angajez...dar după bac...nu prea îmi permite timpul sa lucrez, sa învăț și sa îmi îndeplinesc și sarcinile de acasă
Pai ai deja 18 ani, foarte curand o sa te poti muta de acasa. Ia-ti un job sa pui niste bani de-o parte.
Termini bac-ul, te angajezi si iti intemeiezi o familie. Asa scapi si de maica-ta si de sotul-su. Oricum, la batranete tot la tine o sa apeleze. Cand o sa-i bata moartea la poarta, o sa-si schimbe parerea despre tine
18 ani, intra la facultate si fa-ti o autonomie. mai ales financiara. In momentul in care ai autonomie financiara, prietene, esti liber de toate legaturile cu familia ta. Altfel iei deciziile, intelegi? Termina liceul, daca intri la facultate, foarte bine, asta te va departa macar de locul pe care-l numesti casa, daca nu, ia-ti un job. Sunt sigur ca trebuie sa te pricepi la ceva, macar asa pentru inceput. Apoi muta-te cu un prieten, sau chiar un necunoscut care cauta un coleg de apartament, sunt multi astfel de oameni. Iti urez succes.