anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si de 6 luni tot vorbesc cu o fata.Eu sunt din Judetul Ilfov iar ea este din Craiova.Prima oara am inceput o relatie "virtuala" pe messenger, telefon, hi5. Apoi dupa 2 luni am inceput sa simtim "ceva" unul pentru celalalt un sentiment destul de ciudat, parca ar fi iubire. Apoi dupa 3 luni ne'am vazut prima oara. Am petrecut amandoi o noapte foarte lunga. Avand in vedere ca era virgina. Ea pentru mine a renuntat la o relatie de 2 ani in primele 2 luni ea mai avea un prieten. Ea imi spune si mi-a aratat intr'un fel sau altul ca ma iubeste. Dar uneori este foarte foarte rece, indiferenta si lucrul asta ma scoate din sarite cad prada sentimentelor. In 6 luni s-a racit si si-a revenit de 3-4 ori, dar ma doare rau de tot si as dori sa stiu ce e de facut in cazul in care acum este rece.Cand o intreb de ce este rece spune ca nu are nimic.Pret pe distanta nu am pus nici eu nici ea eu stau langa Bucuresti iar ea in Craiova.Destul de mers.Astept raspunusl vostru

2 răspunsuri:
| scarly86 a răspuns:

O relatie la distanta este frumoasa, iti acorda multa libertate, insa te pune in situatia de a explica tot ce faci ori gandesti prin cuvinte, ceea ce este dificil uneori.lasa i timp, nu o presa in perioada ei de raceala si cand se mai calmeaza incearca sa vb mai serios si sa va rezolvati problemele cu calm.trebuie sa simta ca poate avea incredere in tine, ca rolul tau este sa o asculti si sa o faci cat mai fericita; astfel vei vedea ca incet-incet se va deschide si veti fi bine.

Răspuns utilizator avertizat