anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si imi place de o fata din clasa mea, anul asta m-am transferat acolo. Nu prea vorbeam pana recent, cand am inceput sa vb pe facebook in vacanta de iarna. Fata in fata sunt varza la conversatii cu ea, ma pierd, nu mai gandesc lucid, e un fel de panica, insa doar cu ea se intampla. Am tot vorbit online si simt ca am dezamagit-o ca nu am dus mai departe treaba de cand a inceput scoala, probabil se astepta la altceva. Eu de obicei rezolvam problema asta cu 2 pahare de vin inainte, dar la scoala nu merge asa... Cum sa-i spun ca o plac? Nu stiu, ceva cat mai subtil daca gasiti happy.
multumesc.

Răspuns Câştigător
| JulyStorm a răspuns:

Simplu: intr-o zi, dupa ore, condu-o acasa. Daca esti timd, nu-i nevoie sa-i spui verde in fata ce simti pentru ea. Ia-o de mana. Daca nu se retrage, e de bine. Daca va continua sa mearga asa, de mana cu tine pana acasa, o poti saruta de ramas bun. Si gata-i inceputul... happy

| sayWhaaat a răspuns (pentru JulyStorm):

Totul ar fi fost mult mai simplu daca era macar 1 min singura... Isi petrece tot timpul in pauze in clasa vorbind cu prietenele ei, cu care si vine si pleaca de la scoala sad.

| JulyStorm a răspuns (pentru sayWhaaat):

Hmmm... atnci roag-o sa intarzie intr-o zi si sa plecati impreuna, fara prietene. Spune-i ca vrei sa vorbesti cu ea. Daca te place, nu cred ca te va refuza.winking
Daca n-ai tupeu sa o rogi face to face sa mai intarzie dupa ore, ii poti trimte un mesaj in care sa strecori si un strop de umor. Fetele chiar apreciaza simtul umorului la un tip.
Succes!

3 răspunsuri:
| player123 a răspuns:

Dai o ciocolata esti apa cu lamaie trebuie sa te invat eu