Oh! urasc momentele astea! Sunt fata si dupa cum bine stim fetele trec foarte des prin situatia pe care o ai tu! Nu am cum sa iti spun : "spune`o! " daca esti timid este foarte greu...dar ai putea-o face daca te-ai asigura cat de cat daca si ea te place. Daca ai facebook`ul ei sau id de messenger ai putea sa intri in discutii cu ea mai des virtual daca in realitate este destul de greu. Daca ea iti va raspunde repede la intrebari si tot timpu dupa ce tu pui " :* " sau alte chestii de genu ai avea sanse 80% sa te placa. ATENTIE daca ea nu intra pe tine niciodata adica nu te cauta sa nu iti pierzi speranta! ea asteapta ca tu sa o cauti ca ea sa nu para disperata sau sa nu iti arate atat de mult ca te place ( o stiu din proprie experienta) Ai grija sa gasesti subiecte interesante si ne plictisitoare. Va fi bine daca ea te ignora complet chiar daca nu e deloc indiferent ...cauta in alta parte
Esti prea timid, incearca sa fii mai tupeist. Vorbeste deschis cu ea si totul va veni de la sine, asta daca si ea e dispusa sa inceapa o relatie cu tine.
Cand esti in fata ei, gandeste te ca nu ai nimic de pierdut, comporta-te ca si cum ai fi in fata bunicii, adica sa nu it fie teama, spune-i orice si fara frica, incearca sa o faci sa rada, aminteste-ti ca nu ai nimic de pierdut in schimb daca ramai blocat, doar atunci ai de pierdut.
E foarte naspa ca nu ai avut.
De obicei prima relatie nu tine, crede-ma, nu tine.In prima relatie inveti cum sa te comporti cu ea/el, inveti ce inseamna sentimentul de dragoste.
Dupa ce ai trecut prin asa ceva, inveti din greseli si incepi o relatie noua cu cap. Bafta si sper sa ai o relatie fericita alaturi de fata iubita.
Multumesc mult tuturor... chestia e ca ea este cea mai buna prietena a mea si nu as vrea sa ne certam... nu vreau sa o pierd
Eu spun sa iți faci curaj sa ii spui.E mai bine sa fi sincer și sa ii spui ce simți.