Părinții îți sunt alături, asta este tot ce contează.
Știu cum este când colegii se iau de tine doar pentru că nu ești ca ei, adică rău. Trebuie să rămâi tare, să înfrunți suferința.
Dacă ai credință, Dumnezeu nu o să te uite și o să aibă grijă de tine. Prietenii sunt foarte rari... Doar cei care rămân lângă tine, se interesează de starea ta și te susțin îți sunt prieteni.
Buna! Eu sincer nu am trecut prin asa ceva, insa cred ca in mare parte tine si de tine, sa incerci sa te ridici sigur, sa ai vointa sa treci peste. Desigur, e mai usor atunci cand esti sustinut. Ai incercat sa discuti asta si cu parintii tai sau cu alte rude daca parintii crezi ca nu ti-ar fi de folos? Ei te cunosc mult mai bine si ti-ar putea da unele sfaturi utile. Si eu m-am simtit putin ciudat o perioada din cauza comportamentului colegilor mei atunci cand eram mai mica, insa am invatat sa nu imi pese de ce spun altii despre mine. Daca nu esti inca clasa a 12a, de ce nu te muti la alt liceu? Iar daca esti a 12a, mai ai putin si scapi de ei. Incearca sa gasesti o persoana cu care sa te imprietenesti, oricat de greu ti-ar fi.
Sunt clasa a 11a. si daca ma mut la alt liceu probabil ca ma voi acomoda mai greu.
Si eu sunt tot a 11a si cred ca ti-ar fi mai bine sa te muti decat sa ramai acolo, pentru ca doar ti se va face mai rau. Nu crezi ca ti-ar fi mai bine sa mergi undeva, intr-o clasa in care nu te cunoaste aproape nimeni si sa incepi din nou?
Probabil. dar ma tem ca parintii mei nu vor fi de aceeasi parere.
Nu ai nimic de pierdut daca incerci sa le explici
Salut intelegi ce zici... Daca doresti sa vorbim / sa te mai scapi de dureri add skype defuse.cs
Diorrus întreabă: