| AndreiRode123 a întrebat:

Salut. Am 18 ani, sunt clasa a 12-a, prietena mea are 15, clasa a 9-a. Am o problema despre faptul ca ma tot gandesc ca ea ar fi prea "mica" pentru mine din punct de vedere moral. In sensu ca am anxietati cand vine vorba sa spun cuiva ca ea e a 9-a si eu a 12-a, mi-e frica sa nu fiu criticat. Am vazut la alte intrebari ca unii spuneai ca baiatul de 18 n-ar trebui sa fie cu una de 15 si sa caute pe cineva mai apropiat. Voi ce parere aveti? Tin sa mentionez faptul ca nu exista probleme in relatia noastra, avem multe in comun si ne intelegem perfect si chiar consider ca relatia va duce departe, dar ma deranjeaza gandurile de genu si automat ma face sa cred ca n-ar trebui sa fiu impreuna cu ea. Sunt blocat intre gandul ca ar trebui sa incheiem relatia din cauza diferentei si gandul ca poate ar merita sa continuam pentru ca pe viitor va fi mai okay. Niste sfaturi in legatura cu problema asta ar ajuta.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ea este intr-adevar mult prea mica pentru tine.

Focuseaza-te pe carte si invatat acum, ca anul asta este critic pentru tine iar la vara anului urmator dupa BAC, iti faci tu o alta prietena, mai de varsta ta.

| 1onur a răspuns:

Vorbește cu tatăl fetei minore de 15 ani fără Discernământ. Spune-i câți dorește o relație cu fica lui ea find în clas a9 iar tu a12 și nu-ți poți găsi o colegă de clasă pentru vârsta ta să-ți faci o relație așa că ai găsit-o pe fata lui. Dacă tatăl fete minore este de acord cu relația dintre voi doi atunci da.

Răspuns utilizator avertizat
| PBFANMichaelScofield a răspuns:

In primul rand sunteti la limita din pct meu de vedere... daca diff dintre voi ar fi fost mai mare de 3 ani atunci clar ar fi fost o problema. Daca voi va intelegeti si sunteti pe aceeasi lungime de unda nu vad neaparat o problema.