| AmxMod a întrebat:

Salut am 18 ani, sunt mi de inaltime, si mi-a placut de o fata, si m-a placut si ea pe mine, si acuma suntem impreuna, la inceput nu a contat varsta ca am iubit-o prea mult, dar de aseara cand stau cu ea, acuma ma deranzeaza varsta, eu am 18 ani si ea are 13 ani. nu m-am ganfit sa incep viata sexuala cu ea, nu-mi sta capul la asa ceva, am vreme. vreau sa fie o relatie normala sa e tinem de mana si sa ne pupma, nimic altceva, pana acuma am mai avut 2 prietene mai mari da elea si-au batut joc etc. oricum nu o sa afle nimeni de relatie, stie doar frateso care ami este cel mai bun prieten si mai stie varamea care sta cu frateso. Credeti ca este vreo rusine ca are 13 ani si eu am 18? este prea mica? Nu va bateti joc, eu o iubesc si nu o sa-mi bat joc de ea

Răspuns Câştigător
| Amilik a răspuns:

Sunteti atat de tineri incat nu vad de ce v-ati face astfel de probleme. Doar nu va ganditi sa va casatoriti peste o luna si varsta ar fi o piedica. Atata timp cat va intelegeti unul pe celalalt si traiti amandoi pe aceiasi lungime de unda nu vad de ce ar fi o problema.

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu este vorba de rusine...trebuie sa gandesti cu mintea, nu cu inima!

| frostxtq a răspuns:

Spuneai ca te deranjeaza varsta, de ce? Daca la inceout o iubeai asa mult si nu te deranja varsta, nu ar trebui sa te deranjeze nici acum.
Nu e prea mica daca va iubiti cu adevarat, insa fii pregatit sa te lase balta cand ti-e lumea mai draga. E la varsta la care se indragisteste foarte des si e posibil sa ramai pe locul doi. tu la varsta ta ai putea sa iti gasesti o fata deodata cu tine.

| Vanqu1sh a răspuns:

Pai am vazut fete de 12 sa stea cu panarame de barbati de 25 de ani deci nu e rusine ...Atat timp cat va iubiti si va intelegeti este ok dar ai grija cu virginele, alea sunt cele mai periculoase, te asigur laughing, ele doar latra dar cand o sa muste o sa tii minte toata viata!

| devor a răspuns:

Nu este o rusine, daca va iubiti nu conteaza varsta.Si eu fac imediat 16 ani si iubitul meu e mai mare ca mine cu 2 ani si pentru noi nu a contat varsta.