Sunteti atat de tineri incat nu vad de ce v-ati face astfel de probleme. Doar nu va ganditi sa va casatoriti peste o luna si varsta ar fi o piedica. Atata timp cat va intelegeti unul pe celalalt si traiti amandoi pe aceiasi lungime de unda nu vad de ce ar fi o problema.
Spuneai ca te deranjeaza varsta, de ce? Daca la inceout o iubeai asa mult si nu te deranja varsta, nu ar trebui sa te deranjeze nici acum.
Nu e prea mica daca va iubiti cu adevarat, insa fii pregatit sa te lase balta cand ti-e lumea mai draga. E la varsta la care se indragisteste foarte des si e posibil sa ramai pe locul doi. tu la varsta ta ai putea sa iti gasesti o fata deodata cu tine.
Pai am vazut fete de 12 sa stea cu panarame de barbati de 25 de ani deci nu e rusine ...Atat timp cat va iubiti si va intelegeti este ok dar ai grija cu virginele, alea sunt cele mai periculoase, te asigur , ele doar latra dar cand o sa muste o sa tii minte toata viata!
Nu este o rusine, daca va iubiti nu conteaza varsta.Si eu fac imediat 16 ani si iubitul meu e mai mare ca mine cu 2 ani si pentru noi nu a contat varsta.