| AmxMod a întrebat:

Salut am 18 ani sunt un baiat mic de inaltime, am fost prieteni cu niste copii mai mici decat mine la ani respectiv 14-13 ani, doi dintre ei sunt mai mari decat mine la inaltime si una este cat mine, si ne-am certat si nu mai vorbim, si acuam ies cu altcineva niste prieteni de varsta mea care ma inteleg foarte bine cu ei. si acuma acei prieteni cu care m-am certat ma tat suna ca ma bat si ma fac pitic si cand am sange in **** sa ne batem si delea lor.
Nu pot sa zic ca mii frica de iei, dar ma opreste ceva sa nu dau in iei, dar am frica politiei ca cum am 18 ani pot sa ajung dupa gratii sau altundeva.
Eu sunt un baiat nu chiar timid dar la locul lui. Nu-mi place sa ma bat.
Eu cred ca cand ma prind astia singuri o sa ma bata, astia au curaj sa dea in mine si cand sunt cu astia ca ma tot sunau astazi. a da si am uitat ceva astia au bola pe inca un prieten de-al meu cu care umblu acuma.
Ce sa fac, un sfat?

Răspuns Câştigător
| unulrau a răspuns:

Eu zic sa nu ii bagi in seama, pentru ca la un moment dat iti zic eu ca se vor plictisi si cand te suna sa nu le raspunzi. Acum cum bataia, vor doar sa te ameninte. Stii cum e in vremea de azi. Pustii astia de vreo 13-16 ani se cred asa smecheri si zic ca te bat si nu stiu ce. oh go on. Ma rog, de batut iti zic eu ca nu o sa te poata, pentru ca mereu sunt oameni pe strazi, iar tu cred ca ai destui prieteni cu care cred ca te plimbi mai mereu, deci nu ai ce patii. Eu zic sa nu te sperii, dar nici sa nu te apuci sa ii bati, pentru ca cum esti major si ei minori te pot zice la politie si bla bla bla. happy
Sper ca ti-am fost de folos cu cateva chestii.
Bafta! happy

3 răspunsuri:
| BTWIN a răspuns:

Nu-i mai baga in seama si fereste-te de ei cat poti o perioada pana se mai linistesc.

| BTWIN a răspuns:

Poti face si o plangere la politie.

| DeliaDelii a răspuns:

Daca e sa sara la bataie ii lasi pe ei primi sa dea. ce se intampla dupa e simpla autoaparare...