| AmxMod a întrebat:

Salut am 18 ani sunt un baiat mic de inaltime, am fost prieteni cu niste copii mai mici decat mine la ani respectiv 14-13 ani, doi dintre ei sunt mai mari decat mine la inaltime si una este cat mine, si ne-am certat si nu mai vorbim, si acuam ies cu altcineva niste prieteni de varsta mea care ma inteleg foarte bine cu ei. si acuma acei prieteni cu care m-am certat ma tat suna ca ma bat si ma fac pitic si cand am sange in **** sa ne batem si delea lor.
Si acuma unul dintre ei tot intra pe mine pe facebook si tot ai zice ca ami era mai bine cu el, ca cu astia ajung sa ma droghez, si o facut o conferinta pe facebook si la bagat pe varuso si pe un prieten ca nu-i plac tradatori si ca daca vin in iernut o sa ma bata.
Nu pot sa zic ca mii frica de iei, dar ma opreste ceva sa nu dau in iei, dar am frica politiei ca cum am 18 ani pot sa ajung dupa gratii sau altundeva.

Eu sunt un baiat nu chiar timid dar la locul lui. Nu-mi place sa ma bat.

Eu cred ca cand ma prind astia singuri o sa ma bata, astia au curaj sa dea in mine si cand sunt cu astia ca ma tot sunau astazi. a da si am uitat ceva astia au bola pe inca un prieten de-al meu cu care umblu acuma.

Ce sa fac, un sfat?

Răspuns Câştigător
| farfuriaverdex a răspuns:

Le poti bloca conturile pe facebook sau poti vorbi cu unul din ei care este mai putin teribilist intr-un mod foarte serios si matur sa te lase in pace, cel mai bine este sa ii ignori, sa nu le raspunzi, o sa se plictiseasca si o sa gaseasca ceva mai bun de facut, alta varianta ar fi sa iei legatura cu paritii lor si ai tai si sa l spui ce se intampla

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ignora-i! Nu-i baga in seama, nu le raspunde provocarilor ca nu va lua sfarsit niciodata... Bafta!

| frostxtq a răspuns:

Buna,
Sfatul meu este sa le spui frumos ca daca se ating de tine ai sa depui plangere la politie. Sa le spui ferm ca tu nu iti pui mintea cu astfel de prostii iar daca se ajunge sa se ia de tine, apelezi cu toata increderea la justitie. Fii credibil! Pe urma blocheaza-i pe facebook, telefon s.a.m.d. Si stai fara grija. O sa se sperie si te vor lasa in pace. Daca esti un baiat linistit, gaseste-ti prieteni la fel ca tine.

| DiaconitaBianca a răspuns:

Blocheaza-i si stergele numerele de tel daca te mai suna du-te la politie si fa plangere.

| osbourne a răspuns:

Nu fa nimic. Cu asta o sa rezolvi mult mai mult decat cu ceea ca sa incepi sa faci ceva pentru ai opri sau ceva de genul.Treaba ta. E doar un sfat.