| AmxMod a întrebat:

Salut am 18 ani sunt un baiat mic de inaltime, am fost prieteni cu niste copii mai mici decat mine la ani respectiv 14-13 ani, doi dintre ei sunt mai mari decat mine la inaltime si una este cat mine, si ne-am certat si nu mai vorbim, si acuam ies cu altcineva niste prieteni de varsta mea care ma inteleg foarte bine cu ei. si acuma acei prieteni cu care m-am certat ma tat suna ca ma bat si ma fac pitic si cand am sange in **** sa ne batem si delea lor.

Si acuma unul dintre ei tot intra pe mine pe facebook si tot ai zice ca ami era mai bine cu el, ca cu astia ajung sa ma droghez, si o facut o conferinta pe facebook si la bagat pe varuso si pe un prieten ca nu-i plac tradatori si ca daca vin in iernut o sa ma bata.

Nu pot sa zic ca mii frica de iei, dar ma opreste ceva sa nu dau in iei, dar am frica politiei ca cum am 18 ani pot sa ajung dupa gratii sau altundeva.

Eu sunt un baiat nu chiar timid dar la locul lui. Nu-mi place sa ma bat.

ce sa fac, un sfat?

Răspuns Câştigător
| shoByhNs a răspuns:

Nu le arata ca ti-e frica. Unu trebuie batut, nu toti. Respectul vine dupa ce vad puterewinking Tu invata sa scrii, nu sa iti fie fricawinking Bafta!

2 răspunsuri:
| farfuriaverdex a răspuns:

Ai mai postat intrebarea asta si ti s-a raspuns nu? happy

| SaintBernard a răspuns:

1. Invata sa scrii corect... si 2. Oamenii vin si pleaca, tu in final stai cu cei mai compatibili cu tine. Daca pe ei ii deranjeaza, incearca sa rezolvi calm si cu maturitate situatia, explicandu-le de ce s-a intampalt asa. Pe de alta parte, sa stii ca intotdeauna e bine sa lasi loc de "Buna ziua!", deci sa nu rupi legaturile cu fostii prieteni, ci sa-ti largesti cercul... desi un "prieten" nu te-ar ameninta cu bataia, asta e sigur. Incearca sa-i ignori si nu le raspunde la provocari, daca te stii nevinovat!